Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Marketeer Dats24

Marketeer Dats24

DATS 24
Marketeer Dats24
Functie:
Colruyt Group is dagelijks bezig met het ontwikkelen van duurzame alternatieven voor energie en mobiliteit. Als marketeer versterk je onze merken die daarmee bezig zijn én introduceer je gloednieuwe consumentenproducten en -services. Pionieren voor een groene toekomst!

Als marketeer heb je een unieke kans om onze initiatieven rond duurzame energie en mobiliteit te positioneren in de buitenwereld. Met jouw werk maak je dus echt een verschil! En niet alleen in maatschappelijk cruciale thema’s …

Dit is een gloednieuwe functie, dus je pioniert in de uitbouw van merkpositionering en het maximaliseren van onze klantentevredenheid.

Wat doe je concreet?

Je vertaalt onze strategie en identiteit in marketingdoelstellingen en een concreet marketingplan.
Je zorgt voor een relevante klantenervaring met de juiste producten en diensten, op basis van je eigen trendanalyse.
Je stelt marketingplannen op en stelt vernieuwende marketingacties en –campagnes voor de diverse kanalen voor. Je volgt de acties en campagnes ook op terwijl ze lopen.
Je stelt KPI’s op, maakt budgetten en zorgt voor een correcte, relevante evaluatie. Op basis daarvan formuleer je inzichtrijke conclusies en adviezen die richting geven voor de volgende stappen.


Kortom: er wacht je heel wat uitdaging en avontuur, waarin je vergezeld wordt door een team ervaren, enthousiaste collega’s.

Je werkt in Halle.


Profiel:
- Kennis en ervaring – Je hebt een bachelordiploma in marketing en/of communicatie. Je hebt 3 à 5 jaar relevante ervaring in merkpositonering en het vertalen van strategie naar tactische actieplannen. Je voelt ook een sterke affiniteit met duurzame energie en mobiliteit, dus je hebt de juiste drive!

- Digitale expertise – Je bent en blijft van nature op de hoogte van alle state-of-the-art digitale marketingtools en de best practices.

- Klantgerichte mindset – Je voelt perfect aan wat onze klanten verwachten en speelt er vlot op in.

- Doelgericht – Jij bent geboren om te ondernemen en gaat recht op je doel af. Het tijdig voltooien van projecten en het behalen van KPI’s zijn voor jou de hoofdfocus.

- Talenkennis – Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels. Zo kun je vlot communiceren met al je collega’s, stakeholders en partners.


Aanbod:
-Impact – Je bepaalt de merkpositionering van bekende namen in het domein van duurzame energie en mobiliteit. Je ziet ook snel het resultaat van je inspanningen.

-Maatschappelijke relevantie – Je bouwt mee aan duurzame energie en mobiliteit.

-Variatie en verantwoordelijkheid – Je hebt een breed takenpakket en werkt met een uitgebreid netwerk collega’s, externe partners en stakeholders samen.

-No-nonsense cultuur – Bij Colruyt Group communiceren we open, eerlijk en respectvol met elkaar. Wees gewoon jezelf bij ons.

-Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.
Halle
28507-2HKD-UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/17419