Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Marketeer Digital Customer Services - XTRA

Marketeer Digital Customer Services - XTRA

Colruyt Group
Marketeer Digital Customer Services - XTRA
Functie:

Bij de nieuwe afdeling Digital Customer Services bepaal jij samen met de Lead Marketeer de positionering van Xtra, het klantenplatform van Colruyt Group. Je bedenkt onder meer creatieve campagnes om de bekendheid van Xtra te verhogen. Een boeiende job met zichtbaarheid voor een creatieve denker!Jouw focus is de Xtra-app en hoe we met Xtra blijvend meerwaarde kunnen creëren voor onze klanten.Wat doe je concreet?

Je ontwikkelt samen met de Lead Marketeer strategische jaarplannen, en volgt de uitwerking en budgettering ervan op.
Je werkt op basis van dit plan campagnevoorstellen uit en stelt KPI’s op. De resultaten toets je er aan af, waar nodig stuur je bij.
Ook binnen Colruyt Group creëer je een draagvlak voor je campagnes. Dit doe je door het ‘waarom’ en het ‘hoe’ duidelijk te maken via een sterke interne communicatie.
Je waakt erover dat alle communicatie-uitingen stroken met de positionering en de huisstijl.
Jouw collega’s kunnen bij jou terecht wanneer ze campagnegerelateerde vragen hebben.
Je zet je in voor de lange termijn reputatie van Xtra. Dit doe je bijvoorbeeld door voortdurende evaluatie van de campagnes en de behaalde resultaten.
Je start marktonderzoek op.
Je volgt marktontwikkelingen en trends nauw op de voet. Kennis die je zo vergaart, pas je toe in je job en deel je met je collega’s.
Je werkt nauw samen met je collega-marketeers en ons interne communicatiebureau CCX. Samen zetten jullie Xtra vlot in de markt.


Je werkt in Halle en kan 2 dagen per week in een van onze regionale kantoren werken.


Profiel:

Opleiding en ervaring - Je hebt een masterdiploma in marketing, economie, handelswetenschappen of communicatie en hebt 5 jaar ervaring binnen communicatie en/of brand marketing.
Out-of-the-box-thinking - Je hebt een goed probleemoplossend vermogen en een flinke portie creativiteit.
Conceptueel denken – Je bent een strategisch denker met een scherp analytisch vermogen.
Innovatie – Jij krijgt energie van innovatie en vernieuwing. Trends en nieuwe marktontwikkelingen volg jij dan ook op de voet.
Verbinden – Dankzij jou staan alle neuzen in dezelfde richting. Met jouw aanstekelijk enthousiasme verbind je verschillende partijen tot een draagvlak voor vernieuwing.
Talenkennis - Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en het Frans en een goede kennis van het Engels.

Wij bieden:

Verantwoordelijkheid en zichtbaarheid – Je kan rekenen op een uitdagende job met veel verantwoordelijkheid, voor een klantenplatform (waaronder onze app) met een grote zichtbaarheid.  
Stimulerende werkomgeving – Je komt terecht in een transparante cultuur met ruimte voor initiatief en persoonlijke groei.
Groeimogelijkheden – Net als in de andere afdelingen van Colruyt Group, kun je in deze functie rekenen op een breed aanbod aan professionele en persoonlijke opleidingen.
Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je heel wat extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact:

Manon Koutstaal - Selectieverantwoordelijke
Halle
25953
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/14698