Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Marketeer Solucious

Marketeer Solucious

Colruyt Group
Marketeer Solucious
Functie:

Solucious is de foodservice specialist van Colruyt Group en levert producten aan professionele klanten in de zorgsector, de horeca en bij bedrijven. Als b2b-marketing expert werk je een gerichte (digitale) marketingstrategie uit voor die laatste groep. Een boeiende job voor een ondernemende marketeer!  

Solucious maakt het zijn klanten graag makkelijk door een efficiënte bestel- en bezorgservice, waarbij het e-commerce platform een belangrijk touchpoint is. Als strategisch marketeer bouw je mee aan onze groei en werk je mee aan implementatie van nieuwe oplossingen en technologieën om nog beter in te spelen op de behoeften van onze klanten.

De helft van je tijd werk je aan nieuwe projecten voor jouw specifieke doelgroep, de KMO-bedrijven. De andere helft werk je samen met je collega’s en externe partners aan bredere marketingprojecten. Je krijgt veel ruimte voor initiatief en dankzij je kennis van nieuwe digitale technieken en strategieën (e-commerce, social media …) slaag je erin jouw doelgroep nog beter te bereiken.  

Wie heeft welke behoeften en hoe spelen wij daarop in? Jij capteert de klantennoden, analyseert de beschikbare informatie en vertaalt jouw inzichten naar een digitale marketingstrategie. Je zet je strategie om naar concrete acties en campagnes, onderhoudt contacten met leveranciers en externe partners. Je start ook innovatieve projecten op, in samenwerking met je collega’s uit andere afdelingen.

Je gaat aan de slag in een dynamisch team van marketing- en e-commerce-specialisten. Dankzij je enthousiasme en ondernemingszin overtuig je je collega’s en partners van je aanpak.

Je werkt in Bornem.

Profiel:

Kennis en ervaring – Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een relevante richting (marketing, toegepaste economische wetenschappen …) en hebt al enkele jaren ervaring als marketeer. Kennis van digitale marketing is een stevige plus!

Analytisch en strategisch — Je verstaat de kunst om op basis van data en inzichten een gerichte marketingstrategie uit te werken en op te volgen. Je bent creatief in het bedenken van vernieuwende concepten en oplossingen. 

Zin voor initiatief – Je bent vernieuwingsgericht en vindt het fijn om nieuwe business development-opportuniteiten te exploreren.

Overtuigingskracht – Je slaagt erin om de interne en externe partners te overtuigen van jouw analyses en inzichten. Daarbij hou je altijd de klant voor ogen.

Flexibel organiseren – Je bent een ondernemer die georganiseerd en flexibel is. Je kan actieplannen uitdenken en opstarten, maar je speelt ook in op onverwachte situaties.

Wij bieden:

Impact en verantwoordelijkheid – Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je ziet snel resultaat van je werk. Je kan een aanzienlijke bijdrage leveren tot de verdere groei van Solucious.

Ruimte voor initiatief – Je komt terecht in een dynamisch team, waarin er veel ruimte is voor initiatief en ondernemerschap.

Stimulerende werkomgeving – Colruyt Group gelooft dat een organisatie pas groeit als haar mensen groeien en investeert daarom in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling met interne en externe opleidingen.

Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.
Halle
28290-2HKD-UBA