Marketeer

Marketeer

Efteling bureau België
Marketeer
Ben jij creatief, analytisch, op de hoogte van de nieuwste trends in de marketingwereld en resultaatgericht? Dan zijn we op zoek naar jou! Vanuit ons kantoor in Antwerpen zijn we op zoek naar een marketeer die het landskantoor ondersteunt voor de marketingstrategie op de Belgische en Franse markt.

In deze rol maak je deel uit van het Belgische Efteling-team, dat verantwoordelijk is voor alle sales- en marketingactiviteiten op de Belgische en Franse markt. Het team houdt zich vooral bezig met het online en offline stimuleren van de merk- en propositiebekendheid bij de consument, met als doel de verkoopdoelstelling te behalen. We werken als klein team zelfstandig in één van de leukste kantoren van België (in de co-workingspace van Fosbury & Sons). Op het hoofdkantoor in Nederland hebben we een grote marketing- en salesafdeling die ons ondersteunt.

De functie
In deze functie zorg je ervoor dat de Belgen en Fransen weten waar Efteling voor staat en zin krijgen om Efteling te bezoeken gedurende een meerdaags bezoek of een dagje uit. Jouw standplaats is in Antwerpen; Daarnaast reis je af en toe naar Kaatsheuvel om te overleggen en te sparren met je Nederlandse collega’s.

Verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en de realisatie van de marketingplannen en –projecten. Je definieert hierbij ook de marketingdoelstellingen.
Budgetbewaking en monitoring is een belangrijk onderdeel van je functie.
Online marketing maakt een groot deel uit van je werkzaamheden en hier neem je de verantwoordelijkheid voor zowel de plannen als de rapportage en bijsturing.
Je hebt contact met partners zoals het mediabureau, mediapartners en commerciële partners.

De vereiste kwaliteiten

Voor deze functie zijn we op zoek naar een commercieel marketeer met lef; Je durft actie te ondernemen om je doelen te bereiken. Je bent een kritische sparringpartner en durft out of the box te denken. Dit alles vanuit data-driven marketing, hiervoor heb je een sterk analytische blik. Je presteert goed onder druk en bent in staat zelfstandig te werken.

Functie-eisen

Je hebt minimaal Bachelor werk- en denkniveau;
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in online marketing en mediaplanning;
Je hebt aantoonbare ervaring met het plannen van mediacampagnes en het opvolgen & bijsturen hiervan;
Je hebt kennis van social advertising, Google analytics en Photoshop;
Je spreekt een aardig mondje Frans.
Ons aanbod
Werken bij de Efteling betekent werken in een bijzondere en dynamische omgeving waar de gast altijd op de eerste plaats komt. Het betekent ook dat je onderdeel bent van een informele bedrijfscultuur en je deel uitmaakt van een enthousiast en professioneel team waarin ontwikkeling, professionalisering en collegialiteit centraal staat. Jouw werkplek bevindt zich in één van de leukste kantoren van België, in de co-workingspace van Fosbury & Sons.

Belangrijkste arbeidsvoorwaarden

Fantastische job voor 38 uur per week een wonderlijk merk.
Marktconform salaris.
23 vakantiedagen. Bij een fulltime werkweek van 40 uur, heb je een ATV dag per maand.
13e maand.
Je ontvangt maaltijdcheques en je verplaatsingen met het openbaar vervoer worden terugbetaald.
Gratis toegang voor jou, je eventuele partner en gezinsleden tot het park.
Gratis toegang en/of korting tot geselecteerde andere attractieparken.
Goede pensioenregeling en aantrekkelijke personeelskortingen.

Interesse?

Heb je interesse om aan de slag te gaan als Marketeer bij de Efteling in Antwerpen en voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen wij je uit te solliciteren. Dit kan tot en met 28 september via onze site (www.efteling.com/vacatures). Vergeet niet een motivatie én CV toe te voegen. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op agrietens@efteling.com.
Antwerpen
https://www.efteling.com/nl/werken-bij/kantoor/marketeer-standplaats-antwerpen481