Marketing & Communication Offices (m/v)

Marketing & Communication Offices (m/v)

G4S Belglium
Marketing & Communication Offices (m/v)
Introductie

Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen.

Voor het team van Marketing & Communication zijn we op zoek naar een Marketing & Communication Officer.

Jouw verantwoordelijkheden

- Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van interne en externe communicatie- en marketingactiviteiten teneinde een stevige positionering van de organisatie op de markt te verkrijgen en zo commerciële opportuniteiten te creëren.

- Je draagt bij tot de uitvoering van publicitaire en promotionele activiteiten en acties, indien nodig in samenwerking met een extern communicatiebureau. Je zorgt voor de opmaak van de planning van de verschillende activiteiten en acties en je zorgt voor het nodige materiaal.

- Je biedt inhoudelijke ondersteuning bij het opmaken van marketingmateriaal voor verschillende departementen (folders, catalogi, persberichten, etc.) alsook het uitvoeren van direct marketing acties. Je staat in voor het ontwerpen en opmaken van documenten, de copywriting, het voorzien van beeldmateriaal en het nauwgezet opvolgen van drukkers en andere leveranciers.

- Je organiseert beurzen en evenementen om zo de visibiliteit van de organisatie op de markt te vergroten. Je zoekt interessante beurzen en evenementen om aan deel te nemen. Je bereidt de beursstand voor zowel inhoudelijk als wat betreft materiaal, presentaties, folders, etc.
Verder ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en beheren van de online toepassingen. Je verzorgt de informatie op de algemene pagina’s. Je waakt over een correcte en professionele inhoud. Je leidt andere editoren binnen de organisatie op en ondersteunt hen bij de opmaak van hun pagina’s. Je beheert de communicatie via social media en andere nieuwe online toepassingen.

- Allerhande communicaties met betrekking tot de organisatie en/of de sector volg je nauwgezet op en deel je intern zodat het management te allen tijde op de hoogte is van wat er zich afspeelt binnen de sector.

- Je werkt mee aan communicaties en (interne en externe) magazines om medewerkers, klanten en andere stakeholders te informeren over G4S.

- Je werkt mee aan de G4S Corporate Social Responsibility initiatieven. Je biedt ondersteuning bij de uitwerking van deze initiatieven: je volgt de organisatie op, je waakt over de correcte uitvoering en je beheert de contacten.

Jouw profiel

- Je bent in het bezit van een Bachelor diploma Marketing of Communicatiewetenschappen, of gelijkwaardig door ervaring.

- Je hebt minstens drie jaar ervaring binnen Marketing & Communicatie in een dienstverlenende sector.

- Je hebt een zeer goede talenkennis : Nederlands, Frans en Engels.

- Je bent creatief, communicatief, flexibel, klantgericht en een echte teamplayer!

- Kennis van één of meerdere van deze programma’s is een pluspunt: Sitecore, Showpad, Mailchimp, Auxipress, Adobe Creative Suite. Ook social media en SEO hebben geen geheimen voor jou.

Ons aanbod

Contract van onbepaalde duur, voltijds, met een aantrekkelijk loonpakket;
Een uitdagende job met vele groei- en ontwikkelingskansen;
Fijne werksfeer, een jong en dynamisch team !
G4S Belgium - Koning Boudewijnlaan 30, 1800 Vilvoorde
recruitment@be.g4s.com of 02/711 07 85