Marketing & Sales Manager

Marketing & Sales Manager

Bellewaerde
Marketing & Sales Manager
Functie: Na een grondige introductie word jij eindverantwoordelijke voor de marketing en sales afdeling. Vanuit jouw marktkennis en analyses stel je een gedetailleerd plan op om de doelstellingen te behalen. Samen met onze externe partners bepaal jij de campagnes (online, tv, radio, print, …) en toets je geregeld de resultaten hiervan af t.o.v. de vooropgestelde objectieven. Je denkt actief mee op strategisch niveau en hebt een neus voor opportuniteiten en eventueel nieuwe evenementen. Op vlak van marketing word je ondersteund door 2 collega’s. Naar de buitenwereld toe treed je tevens op als onze woordvoerder. Inzake sales help je mee de objectieven te bepalen (BtC/promo’s & BtB) en volg je de resultaten op. Je wordt de link met salesmensen die werken voor verschillende parken in de groep. Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur.

Profiel: Je beschikt over een bachelor of master diploma (bvb. handelswetenschappen, TEW, marketing, …) en min. 10 jaar ervaring als marketing en/of sales manager. Je hebt ervaring met het opzetten van crossmediale campagnes en het budgetbeheer hiervan; kennis van online marketing (bvb. social media, …) is een belangrijke troef! Je bent creatief ingesteld maar getuigt tevens van een analytische geest. Je hebt commercieel inzicht en gevoel voor prijzen. Je communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn onberispelijk. Maturiteit, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidszin typeren jou. Een goede talenkennis (N/F/E) is aangewezen.

Aanbod: Een unieke werkomgeving met tal van uitdagingen. Een stabiele onderneming deel uitmakend van een internationale groep. Een aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen.
Ieper
Voor deze vacature wordt samengewerkt met het rekruterings- en selectiekantoor HR Flux. Mail of stuur jouw cv met begeleidend schrijven naar info@hrflux.be - Hr Flux, Waterpoort 5, 8500 Kortrijk