Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Marketing Advertising Coordinator

Marketing Advertising Coordinator

MediaMarkt - Saturn BeLux
Marketing Advertising Coordinator
In onze 28 winkels en onze webshop kopen klanten niet enkel producten. Ze kopen er ook plezier. Het plezier van een fijne tv-avond, een heerlijke espresso of een pak likes op hun selfie. Aan ons om het voor hen nog leuker te maken. Met het beste advies, de juiste toestellen en de strafste service.

En ook voor jou als collega maken we het leuker. Je werkt autonoom, maar staat er niet alleen voor. Ons professioneel én plezant team apprecieert jouw inbreng. Je krijgt verantwoordelijkheid én vertrouwen. En je wordt er nog voor betaald ook. Jawadde dadde!

Uw taken:
Vergeet doordeweekse reclame. Jij laat mensen liever “Jawadde dadde!” zeggen. Want je staat aan de wieg van onze straffe campagnes voor nationale tv, radio, outdoor, internet en print. Zowel om meer klanten te verleiden als om ons merk te versterken. Je verzamelt info, geeft briefings, repecteert deadlines en bewaakt onze merkidentiteit. Maar er is meer. Je volgt heel precies alle folders op met ons intern bureau. Je zorgt voor consequente communicatie van usp’s en services, overal in de winkels en online. En je bent creatief met POS-materiaal voor elke MediaMarkt. Tot slot sta je mee in voor de interne communicatie: zo zijn alle medewerkers altijd helemaal mee met onze reclamecampagnes. Je rapporteert aan de Advertising Manager, die je beschouwt als jouw chef, coach, inspirator én klankbord.

Uw profiel:
Je bent in eerste plaats een fijne collega om mee samen te werken. En je hebt nog een pak kwaliteiten:

- Je hebt een eerste professionele ervaring of stage binnen digitale marketing achter de rug, en je wilt je skills naar een hoger niveau brengen.

- Als slimme communicator, werk je vol goesting samen met interne en externe partners.

- Je bent een goede coördinator: stressbestendig wanneer nodig, en structuur brengen waar het kan, in een steeds veranderende omgeving.

- Ze kennen jou als een flexibele, stressbestendige teamspeler.

- Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels, je kan goed overweg met Office, en ook met Photoshop, Illustrator en Indesign.

Interesse?
- We starten met een fun werkomgeving en een goeie ambiance. Kortom, een echte great place to work. Verder mag je rekenen op een vast contract, een interessant loon aangevuld met maaltijdcheques, smartphone met abonnement, hospitalisatieverzekering, 26 vakantiedagen, korting op de producten in onze shops en een persoonlijk groeiplan met interne en externe opleidingen. En natuurlijk: campagnes waarmee je overal kan uitpakken!

- Een kans om samen te werken met de beste agentschappen, partners, merken, budgetten, tools en collega’s. Je werkt op campagnes met een grote impact en heel veel visibiliteit. Daarbij krijg je zelf veel ruimte voor creatieve ideeën en nieuwe initiatieven.

- Een unieke ervaring in een heel dynamische retail omgeving. Als marktleider in België en Europa biedt Mediamarkt heel wat mogelijkheden aan om op korte tijd bij te leren en door te groeien. Je krijgt actieve coaching en heel veel mogelijkheden via opleidingen en persoonlijke begeleiding. MediaMarkt.be is een van de grootste en snelst groeiende webshops in België.
Schrijf jij mee aan dit verhaal?

Contact:

Media Markt - Saturn Belgium
Connexions Business Park - Brusselsesteenweg 496 - bus 2
1731 Zellik
Asse - Zellik
https://www.mediamarkt.be/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelJobDetail?storeId=19301&langId=-17&jobId=E909EDD8-45A6-42BE-AB42-957EAE1B61D8&src=dvinci