Marketing Communication Management_Lottery Club

Marketing Communication Management_Lottery Club

Nationale Loterij
Marketing Communication Management_Lottery Club
Lottery Club is het voordelenprogramma van de Nationale Loterij. Gestart midden 2016, is Lottery Club intussen gegroeid tot meer dan 200.000 leden. Maandelijks ontvangen de Lottery Club leden promoties voor de producten van de Nationale Loterij en kunnen ze deelnemen aan meerdere wedstrijden en evenementen. Hiermee zorgt Lottery Club voor extra trafiek naar de meer dan 6000 winkelpunten en ondersteunt ze zo één van de grootste retailnetwerken van België. Bovendien wordt de band versterkt tussen spelers en Nationale Loterij doordat ze via Lottery Club kunnen deelnemen aan evenementen die de Nationale Loterij sponsort en subsidieert.

Om de blijvende groei van Lottery Club te ondersteunen, is het team op zoek naar een enthousiaste Marketing Communication manager (M/V) die de communicatiestrategie voor spelers en retailnetwerk vorm geeft. En die met wervende campagnes bijdraagt tot het verdere succes van Lottery Club.

Jouw voornaamste taken zullen zijn :

Vertalen van de Lottery Club businessdoelen in een communicatiestrategie en plan. Je voert deze uit in samenwerking met interne en externe partners, met als doel effectieve campagnes te ontwikkelen die bijdragen tot de performantie van de business.

Beheren en coördineren van de volledige campagnes (vorm en content) aangepast aan de verschillende kanalen en dit in samenspraak met de touchpoint managers, het retail netwerk en de externe partijen.
- Je ontwikkelt en optimaliseert het communicatieplan en -budget
- Je verzamelt content en coördineert de kalender
- Je bent verantwoordelijk voor de branding, tone of voice, segmenten,…
- Je staat in voor een globaal overzicht van alle business activiteiten en de optimalisatie van hun ROI.

Ondersteunen van de data strategie van Lottery Club:
- Je houdt de integriteit van het ledenbestand in stand
- Je bepaalt en optimaliseert de contactmomenten met de ledensegmenten
- Je geeft mee vorm aan de toekomstige data strategie van de Lottery Club

Je krijgt de opportuniteit om jouw kennis over de nieuwste ontwikkelingen en evoluties in jouw vakgebied om te zetten in de praktijk.

Jouw profiel :

Master in Marketing of Communicatie (of gelijkaardig door ervaring) beschik je over een relevante ervaring van minstens 10 jaar in een B2C omgeving. Je bent op de hoogte van de laatste digital marketing trends en hebt tegelijkertijd een stevige kennis van direct mail. Je bent business georiënteerd en resultaat gedreven. Opdrachten pak je autonoom aan als een Project Manager waarin je vlot met verschillende type teams kan schakelen. Technischere trajecten en nieuwe technologieën heb je al vaker omarmd. Je bent communicatief sterk, een goede organisator en tevens ook een team speler. Als aanspreekpunt voor interne en externe partners beheers je vlot de beide landstalen (NL/FR) en Engels.


Wij bieden jou ...
... de mogelijkheid om een contract van onbepaalde duur te sluiten met een marktconform salaris en extralegale voordelen; en we betrekken jou bij het boeiende avontuur van loterijspelen met een maatschappelijke dimensie!

Voel je de motivatie kriebelen?
Wacht dan niet langer en stel je kandidaat via de website www.geefjezelfkansen.be. Vergeet niet om je cv en je motivatiebrief, opgesteld in het Nederlands, toe te voegen.
Belliardstraat 25/33 te 1040 Brussel
www.geefjezelfkansen.be