Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Marketing Data Analyst / Market Researcher

Marketing Data Analyst / Market Researcher

Cake
Marketing Data Analyst / Market Researcher
29 927 606, and counting ... Neen, dit is niet het jaarsalaris dat je kan verdienen met deze job! 🙈

Dit is wel het aantal geanonimiseerde banktransacties van Cake gebruikers die wij als één grote berg hebben verzameld en waar jij mee aan de slag mag gaan! ⛰

Begint de analist in jou nu al te watertanden?
Lees dan vooral verder👇

We hebben iemand nodig die als een ware speleoloog die berg induikt en terug naar boven komt met jaw-dropping rapporten en inzichten die onze (potentiële) commerciële partners omver blazen.

- Je analyseert de geaggregeerde en geanonimiseerde transactiegegevens van de Cake gebruikers in verschillende dimensies (tijd, regio, categorieën). Dat is soms naar aanleiding van een zeer specifieke vraag of probleemstelling. Maar in minstens evenveel gevallen zal jouw nieuwsgierigheid proactief de weg bepalen! 🧭
- Je kan die inzichten en grafieken makkelijk omzetten naar een dashboard en deinst er niet voor terug om er ook de nodige conclusies uit te trekken. Insights to action is jouw motto.
- Die inzichten haal je voornamelijk uit onze BI-tool Looker. Soms wordt het je iets moeilijker gemaakt en kan het zijn dat je zelf met SQL aan de slag moet.
- Data visualisatie is je passie, een goede grafiek vertelt meer dan 1000 woorden.🤓
- Je communiceert in klare taal over je bevindingen naar het Cake team en naar onze verschillende commerciële partners.
- Als je grote gaten ziet in onze transactieverrijking, communiceer je daarover graag met onze data scientists of stroop je zelf je mouwen op om het probleem op te lossen.
- Je krijgt het warm bij de gedachte aan hoeveel onontgonnen patronen, correlaties en trends er in een database zoals die van ons verstopt zitten.📊
- Wij hangen aan jouw lippen als het gaat over churn, user journeys, share of wallet, CLV of user profiling. Kortom, Bij ons kan je terecht met alle dingen waar je vrienden je na 43 seconden al de mond over snoeren.🤗

Welke uitrusting heb je daarvoor nodig? ⛏

- Een eerste werkervaring van 3 tot 5 jaar in een gelijkaardige functie binnen een bedrijf of agency.
- We hebben iemand nodig die zelfstandig de nodige analyses doet en rapporten kan opstellen. Daarna verwachten we ook dat je de inzichten zelf communiceert naar de juiste stakeholders. Een portie communicatieve skills komt dus zeker van pas.
- Ervaring met Python/R en affiniteit met statistiek is een plus voor specifieke deep-dives (associatie-analyses, predictive modeling for churn). Is een python voor jou een slang en wens je dat zo te houden? Ook geen probleem, je komt nog steeds in aanmerking.
- Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands maar communiceert ook vlot in het Frans en Engels.

Analyseer je ook graag je toekomstige collega’s? 🔍

Dat kan op https://cake.app/nl/category/team-cake/
We zijn intussen met meer dan 20 en er is nog (bijna) niemand gaan lopen.

Neem zeker ook onze company values eens onder de loep. Net zoals we de Cake-gebruikers en de commerciële partners van Cake fair en transparant willen behandelen, doen we dat ook met ons team. Je krijgt wat ze een “marktconform” loon noemen, een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering, een laptop en een gsm-abonnement.

Ook nog even dit:

We hebben geen kantoor. Nooit gehad en we plannen dat ook zo te houden.
Dit betekent echter niet dat je eenzaam hoeft te zijn op je berg van data. Van zodra het terug kan organiseren we elke drie maanden een team-event. Voor de gezelligheid.

Klaar voor een nieuw avontuur?

Mail dan naar jessica@cake.app en laat weten waarom deze job jou op het lijf geschreven is.
Naar keuze
https://cake.app/nl/jobs/cake-zoekt-een-marketing-data-analyst-market-researcher/