Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Marketing Researcher Retail – Colruyt Group

Marketing Researcher Retail – Colruyt Group

Colruyt Group
Marketing Researcher Retail – Colruyt Group
Functie:

Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch talent met een neus voor marketing. Je puurt relevante inzichten uit markt- en klantendata en deelt die kennis met je collega’s. 

Als marketing researcher verzamel en analyseer je data (over marktaandeel, klantenprofielen …) uit verschillende bronnen. Je legt verbanden bloot en trekt conclusies die je vertaalt in relevante en begrijpbare  rapporten, presentaties en adviezen. Dankzij die nieuwe klanteninzichten kunnen de winkels en webshops van Colruyt Group (zoals Bio-Planet, Dreambaby, Collect&Go …) hun (marketing)communicatie nog krachtiger en effectiever uitvoeren en hun dienstverlening voor de klant verder verbeteren.  

Waar scoren we goed, wat zijn onze pijnpunten en waar zijn er nog groeikansen? Of: hoe kunnen we een bepaalde doelgroep nog beter aanspreken? Je bent een echte datastrateeg en koppelt jouw analytische talent aan een sterke kennis van de klant en de markt. Je volgt de evoluties en trends van nabij, ziet opportuniteiten en bepaalt potentiële groeidomeinen.

Je werkt nauw samen met je collega’s (marketingstrategen, marktonderzoekers, data-analisten) en overtuigt door je vakkennis, heldere communicatie en gedrevenheid.

Je werkt vanuit Halle.

Profiel:

Ervaring en kennis – Je hebt een masterdiploma in een economische of marketingrichting. Je bent een kei in data-analyse en je hebt een goede kennis van verschillende ondersteunende analysetools.
Communicatie – Je kan verder kijken dan cijfers en bent ‘de stem van de gegevens’ in de communicatie met je collega’s.
Klantgerichtheid – Bij alles wat je doet hou je altijd de klant in het achterhoofd. Heb je kennis van de retailsector? Dan is dat zeker een plus.

Wij bieden:

Stimulerende werkomgeving – Je kan rekenen op een boeiende job met veel afwisseling. Je deelt je kennis met je collega’s en zij staan ook voor jou klaar.
Groeimarkt – Data-analyse wordt steeds belangrijker en dat is goed nieuws voor jou. Je hebt impact op beslissingen en ziet het resultaat van je input.
Duurzame loopbaan – Bij Colruyt Group geloven we dat de firma groeit wanneer onze mensen groeien. Daarom bieden we tal van opleidingen aan om zowel professioneel als persoonlijk positief te evolueren.
Extralegale voordelen – Boven op een mooi nettoloon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, winstdeelname en maaltijdcheques.
Halle
23716 - yh45 - uba
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/11990