Marketingexpert Colruyt Group (Solucious)

Marketingexpert Colruyt Group (Solucious)

Colruyt Group
Marketingexpert Colruyt Group (Solucious)
Functie:
Solucious levert dagelijks voedingsproducten aan klanten uit de horecasector. Als marketingexpert ken je hun leefwereld door en door. Je capteert de noden van de klant en vertaalt die in een efficiënte marketingstrategie. Het resultaat? Een nog betere dienstverlening. 

Solucious onderscheidt drie specifieke doelgroepen: de horecasector, de sociale sector en bedrijven zonder (groot)keuken. Als marketingexpert werk je een gerichte marketingstrategie uit voor onze horecaklanten: restaurants, hotels, traiteurs …. Je dompelt je onder in hun leefwereld, luistert naar hun wensen en noden en vraagt je af: hoe kunnen we hun dagelijkse werk nog vergemakkelijken?

Je analyseert verkoopcijfers, laat marktonderzoek uitvoeren, blijft op de hoogte van trends, voert gesprekken met klanten en andere stakeholders uit de horecasector. Je brengt de customer journey van onze klanten in kaart en onderzoekt wat beter kan. Ontbreekt er iets in ons aanbod? Kunnen we onze e-commerce site nog verbeteren?  …  Je analyseert alle informatie en maakt een marketingplan op maat van de doelgroep.

Voor deze functie zoeken we een ondernemend iemand, liefst met ervaring in de foodservice-industrie. Je werkt vooral op strategisch niveau: je werkt een efficiënte marketingstrategie uit die tegemoetkomt aan de huidige en toekomstige noden van de klant, je lanceert marketingcampagnes en stuurt bij op basis van de resultaten. Je neemt graag initiatief en kan mensen overtuigen van de meerwaarde van jouw inzichten.

Je werkt in Bornem of Lot. 

Profiel:
Kennis en ervaring – Je hebt een bachelor- of masterdiploma in marketing, economie of een gelijkaardige richting. Ervaring in foodservice is een plus.
Initiatief – Je krijgt veel ruimte voor initiatief: je krijgt de vrijheid (en verantwoordelijkheid) om nieuwe initiatieven te ontwikkelen.
Analytisch vermogen – Je bent sterk in het analyseren van informatie en cijfers uit verschillende bronnen en koppelt daar ook efficiënte (marketing)acties aan.  
Overtuigingskracht – Je slaagt erin om de interne en externe partners te overtuigen van jouw analyses en inzichten. Daarbij hou je altijd de dienstverlening voor de klant voor ogen.
Talenkennis – Je bent goed tweetalig Nederlands-Frans, want je werkt een strategie uit voor de hele Belgische markt

Wij bieden:
Autonomie en impact – Je krijgt veel inspraak en vrijheid om initiatieven te ontwikkelen die de reputatie van Solucious als marktleider in foodservice nog versterken.
Stabiliteit – Solucious maakt deel uit van het beursgenoteerde Colruyt Group en is een sterk groeiende, stabiele onderneming.
Permanent bijleren – Digital first: in ons bedrijf leer je ook veel bij over de nieuwste ontwikkelingen in e-commerce.  En Solucious biedt je ook de kans om zowel intern als extern opleidingen voor persoonlijke en professionele groei te volgen.
Extralegale voordelen –Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, winstdeelname en maaltijdcheques.

Contact:
Sofie De Camps
Bornem of Lot
YH45 - 22407 - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/10959