Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Marketingexpert (m/v/x)

Marketingexpert (m/v/x)

Actiris
Marketingexpert (m/v/x)
Zin om je marketingexpertise in te zetten voor een uitdagend project voor de Brusselse arbeidsmarkt?
Dit is je kans!

Actiris is op zoek naar een Marketingexpert (m/v/x)

Als marketingexpert is het je uitdaging om ‘from scratch’ een transversale marketingcel op te zetten en uit te bouwen. De looptijd van dit project wordt geschat op minstens 2 jaar.

Met de marketingcel willen we bij Actiris onze markt- en klantenkennis structureel verankeren. Ons streefdoel is om de pertinentie en de impact van onze diensten en producten te verbeteren, een geraffineerde contactstrategie voor werkgevers en werkzoekenden uit te tekenen, en de impact van de communicatiecampagnes versterken.

Je zal werken voor de belangrijkste speler op de Brusselse arbeidsmarkt. Als Brusselse openbare dienst helpen onze 1500 medewerkers elke dag werkzoekenden aan het werk en werkgevers aan competente en gemotiveerde medewerkers. Hiervoor werken we nauw samen met een groot aantal partners.

Je functie:

o Een benchmarking realiseren van de marketingaanpak en –structuur bij relevante organisaties actief in werving, selectie en HR-dienstverlening
o Een volwaardige marketingstrategie en -structuur opzetten in samenwerking met de operationele directies
o Vorm geven aan een product- en dienstenaanbod samen met de product managers
o Optimaliseren van de communicatie en (commerciële) prospectiemethodieken en –tools.
o Een transversale structuur en aanpak verzekeren om de brug te slaan tussen de prospectie/business development op het terrein en de communicatie-acties van Actiris

Je profiel:
o Je hebt een Master in de Marketing, Toegepaste Economische Wetenschappen, Handelsingenieur of gelijkaardig en vult deze bij voorkeur aan met een bijkomende opleiding in marktonderzoek, product & service marketing, marketing analytics

o Je hebt gedegen ervaring in marketing en bent een meerwaarde voor Actiris dankzij je innovatief vermogen mbt communicatie- en prospectie-instrumenten en methoden.

o Je hebt grondige kennis van business- en marketingstrategieën
o Je hebt een grondige kennis van methoden en technieken voor marktonderzoek
o Je kunt terugvallen op een sterk analytisch vermogen en strategische inzicht om relevante aanbevelingen te maken aan onze business
o Je hebt uitstekende communicatieskills
o Je bent bekwaam om een sterk netwerk uit te bouwen

Actiris biedt een waardevolle werkomgeving en de volgende voordelen:
- Toepassen van ons gelijkekansenbeleid, respect, samenwerking en oplossingsgerichtheid.
- Een evenwicht tussen beroeps- en privéleven dankzij 35 verlofdagen, een flexibel uurrooster en de mogelijkheid om van thuis te werken.
- Een investering in uw professionele ontwikkeling via opleidingen die op uw functie en uw behoeften zijn afgestemd (11 dagen per jaar).
- Werken bij een duurzame werkgever: passief en modern gebouw, makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en een stimulering van het gebruik van het openbaar vervoer en de fiets: gratis abonnement (Villo, MIVB, TEC, De Lijn, NMBS), fietsvergoeding, uitlenen van elektrische fietsen enz.
- Een aangenaam en stimulerend kader: een restaurant met een gevarieerd menu, een sportzaal, yoga- en zumbalessen.
- Sociale en medische voorzieningen zoals de organisatie van opsporingscampagnes, de tussenkomst in bepaalde medische kosten, een hospitalisatie- en tandzorgverzekering.
- Voordelen voor kinderen: Sinterklaascheques en -feest, kinderopvang voor zieke kinderen, premie voor vakantieactiviteiten.
- Initiatieven rond deeleconomie (bibliotheek, uitleendienst voor divers materiaal enz.) culturele activiteiten aan een verlaagde prijs enz.

Arbeidsovereenkomst en verloning
- Een voltijds contract van bepaalde duur, tot de voltooiing van het project
- Een brutomaandloon van € 4.293 voor 3 jaar anciënniteit met de mogelijkheid tot een erkenning van bijkomende jaren ervaring
- Een eindejaarspremie
- Maaltijdcheques ter waarde van € 8
- Een eventuele maandelijkse tweetaligheidspremie van € 340 tot € 450 bruto

Wij kijken uit naar een meet-and-greet!

Stuur je kandidatuur (CV + motivatiebrief) t.a.v. Arevhat Baghdasaryan (abaghdasaryancv@actiris.be)
In de loop van de procedure en ten laatste voor de aanwervingsdatum moeten de volgende documenten worden bezorgd:
 Kopie van het diploma (+ officiële equivalentie indien diploma afkomstig is van een ander land dan België)
 Een uittreksel uit het strafregister
 Attest voor elke eerdere ervaring indien valorisatie van de verworven ervaring is voorzien

Actiris selecteert kandidaten op basis van hun competenties en maakt geen onderscheid op basis van hun leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof, handicap of nationaliteit.
Wij moedigen personen met een handicap aan om te solliciteren en zullen rekening houden met eventuele aanpassingen die noodzakelijk zouden zijn tijdens de aanwervingsprocedure of voor de integratie binnen onze administratie. Om deze aan te vragen, nodigen we u uit om het formulier Handi Inclusie aan uw sollicitatie toe te voegen.
Bruxelles
Arevhat Baghdasaryan (abaghdasaryancv@actiris.be)