Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Marketingmedewerker DreamLand

Marketingmedewerker DreamLand

Colruyt Group
Marketingmedewerker DreamLand
Functie:

Alles wordt leuker als je speelt! Dreamland is de speelgoedspecialist van Colruyt Group en zoekt een nauwkeurige speelvogel die onze marketingprojecten, folders en catalogussen opvolgt. Een job met variatie, begeleiding, de vrijheid om dingen in handen te pakken én doorgroeimogelijkheden!

Als marketing medewerker maak je deel uit van ons communicatie – en marketingteam. Voor je de touwtjes in handen neemt voor een aantal marketingprojecten, folders en catalogussen, krijg je een korte opleiding. Onze projectleiders helpen je vertrouwd geraken met het reilen en zeilen van de afdeling. En dan is het aan jou!

Je krijgt de tijd om te groeien, maar we verwachten ook dat je de dingen snel in handen neemt. Een briefing voor een filmpje of folder? De uitwerking van een nieuwe campagne? Je overlegt met alle betrokkenen, communiceert helder en duidelijk en hebt oog voor timing en budget.

Je bent dus ook iemand die heel nauwkeurig te werk gaat, organisatorisch sterk is en opvolging de evidentie zelve vindt. Op termijn groei je door tot projectleider binnen het marketingteam.

Je werkt in Lot.

Profiel:

Vakkennis - Je hebt een bachelor- of masterdiploma marketing of gelijkwaardige ervaring. Je hebt een eerste relevante ervaring binnen marketing.
Initiatief – Je bent creatief en neemt ook initiatief als je ziet wat er beter kan: je introduceert nieuwe concepten en ideeën en kijkt toe op de operationele uitvoering.
Pittig en speels – Je bent een creatief, positief ingesteld iemand met een vernieuwende kijk. En natuurlijk kan je je ook makkelijk inleven in de wereld van kinderen!
Analytisch en planmatig vermogen – Je maakt je de Dreamland-filosofie snel eigen en onderscheidt makkelijk hoofd- en bijzaak. Je anticipeert en gaat planmatig te werk.
Talenkennis – Je hebt naast een uitstekende kennis van het Nederlands, een goede basis van de Franse taal. Zo kun je je projecten perfect opvolgen.


Wij bieden:

Reële doorgroeimogelijkheden – Als marketeer leer je de kneepjes van het vak kennen. Op termijn groei je door tot projectleider binnen het marketingteam.
Dynamische werkomgeving – Geen enkele dag is dezelfde: je werkt in een stimulerende omgeving waar ‘spelen’ centraal staat en er ruimte is voor initiatief.
Opleidingen – Je leert dagelijks bij on the job en krijgt ook de kans om interne en externe opleidingen te volgen. Zo ontwikkel je je talenten maximaal.
Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je ook extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
Lot
24875 - 21xi - uba
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/13392