Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Medewerker lokale marketing

Medewerker lokale marketing

Colruyt Group
Medewerker lokale marketing
Functie:
Als marketing medewerker bij Retail Partners Colruyt Group bouwen jij en je marketingcollega’s elke dag mee aan het merk Spar. Dat merk afstemmen op de noden van onze klanten en zo een duurzame relatie uitbouwen tussen het merk en die klant, is jouw belangrijkste taak.

Jouw startpunt is ons commercieel plan. Samen met je marketingcollega’s sta je in voor de vertaalslag van dit commercieel plan naar lokale acties en lokale marketingcommunicatie voor onze zelfstandige ondernemers. Daarbij verlies je nooit de huisstijl van ons merk uit het oog. Voor het opmaken van lokale marketing werk je nauw samen met onze bedrijfsadviseurs, onze zelfstandige ondernemers en ons reclamebureau.

Je zet acties op om ons nationaal aanbod te versterken, maar evengoed verzorg jij de openingscampagne voor een nieuwe of een verbouwde winkel, ondersteun je festiviteiten in de winkel, enzovoort. Dat doe op verschillende kanalen en dragers zoals flyers, folders, website, social media … en je volgt ook het budget op van die opdrachten.


Je werkt in Mechelen, maar kan tot twee dagen plaatsonafhankelijk werken

Profiel:
Kennis – Je hebt een bachelordiploma in communicatie of marketing. Ervaring is geen vereiste, deed je al een stage in een retailbedrijf of een reclamebureau dan is dat een pluspunt.
Vlotte pen –Je verplaatst je makkelijk in je doelpubliek en schrijft vlotte teksten die weten te raken. Je bent daarbij kritisch voor je eigen werk.
Stressbestendigheid – Je gaat goed om met deadlinestress, voert feedback correct uit en bent niet uit het lood geslagen door last-minute wijzigingen.
Talenkennis – Nederlands is de voertaal in ons bedrijf. Maar je communiceert ook vlot met je Franstalige collega’s.

Wij bieden:
Creativiteit – Je komt terecht in een creatieve job binnen een groeiend team. Een team dat openstaat voor verbeteringen en efficiënter werken. Iedereen kan er zijn of haar steentje bijdragen.
Stabiliteit – Retail Partners Colruyt Group is een sterk groeiende, stabiele onderneming die deel uitmaakt van het waardengedreven familiebedrijf Colruyt Group.
Extralegale voordelen – Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
Mechelen
28825 - 2HKD - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/17098