Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Online performance marketeer

Online performance marketeer

Unitas vzw (CD&V)
Online performance marketeer
Heb jij een passie voor digitale marketing? Kennen SEO, SEA, Google Ads en Facebook Business Manager geen geheimen voor je? Kick je op het uitwerken van een geslaagde digitale campagne van a tot z? Steeds nieuwe dingen uittesten om campagnes te optimaliseren en naar een hoger niveau te tillen, dat is een evidentie voor jou? Lees dan zeker verder.

Wil jij de motor zijn van digitale groei? Hou jij van analyses maken én van strategie ontwikkelen? Kan jij als geen ander mensen enthousiasmeren om met data aan de slag te gaan? Wil jij niet alleen campagnes, maar ook een maatschappelijk project en mensen boosten? Dan ben jij de gedreven Online Performance Marketeer naar wie wij op zoek zijn!

ORGANISATIE
Je gaat aan de slag bij CD&V. Een politieke partij met oplossingen waarbij de mens centraal staat. Wij willen vooruitgang tot stand brengen en aan een toekomst werken die duurzaam en welvarend is voor iedereen. Onze drie speerpunt thema’s zijn Zorg & Sociaal Beleid, Ondernemerschap & Vrij Initiatief en Ethiek & Duurzaamheid. Wij realiseren dit samen, als enthousiaste partner van gezinnen, ondernemers en verenigingen vanuit een christendemocratische inspiratie.

Wil je mee aan het roer staan om deze vooruitgang tot stand te brengen? Neem dan nog even de tijd om onderstaande checklist af te vinken en stuur ons dan meteen een mailtje!

CHECKLIST
- Minimaal 3 jaar ervaring binnen de performance kanalen (Google Ads en Paid Social)
- Helemaal mee met de meest recente digitale (marketing) technieken
- Expertise in Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Google Data Studio, SEO, SEA, Facebook/Instagram-campagnes
- Gedreven door data en resultaten
- Analyticus die graag samenwerkt met creatieve en gedreven mensen
- Vernieuwend, creatief en in staat om met open blik naar dingen te kijken
- Open voor het christendemocratische project
- Enthousiast en flexibel

VOORNAAMSTE TAKEN
Bereid je voor op een afwisselende en boeiende uitdaging. Jij bent immers de motor van onze digitale groei en bouwt de data gedreven strategie en aanpak van onze organisatie verder uit.
- Je zet dagelijks digitale campagnes op via Google, Facebook en Instagram. Je zet onze boodschap stevig in de markt en zorgt dat deze steeds de juiste doelgroepen bereikt.
- Campagnes uitwerken van a tot z doe je samen met de andere teamleden. Je bent betrokken bij het creatieve proces en zorgt mee voor de concrete uitrol. Jouw focus hierbij: campagnes versterken d.m.v. Google Ads en Social Advertising. Je analyseert en optimaliseert het conversieproces.
- Je brengt de online prestaties in kaart en zorgt voor een grondige analyse van de resultaten. Met die resultaten ga je aan de slag om digitale kanalen en campagnes impactvoller te maken. Je formuleert initiatieven om de communicatiestrategie van CD&V te verbeteren.

WAT WIJ BIEDEN
- Je maakt deel uit van de beweging en vooruitgang die CD&V tot stand wil brengen.
- Je zit mee aan het stuur van de CD&V-communicatie en geeft mee vorm aan een ambitieuze communicatiestrategie.
- Je maakt deel uit van een zeer enthousiast team; een team waarbij menselijkheid, teamwerk en het samenbrengen van diverse perspectieven op de eerste plaats komen.
- Je werkt in een kleine organisatie met een vlakke en informele structuur, en rechtstreekse interactie met voorzitter Joachim Coens en andere politieke spilfiguren.
- Je maakt deel uit van een christendemocratische partij met een rijke traditie.

HOE KANDIDEREN
Mail je CV en motivatiebrief voor zondag 31 januari 2021 naar jobs@cdenv.be.
Heb je nog vragen? Neem zeker contact met Wouter Goolaerts (HR) via telefoon (02 238 38 05) of mail (WGoolaerts@cdenv.be).
Brussel