Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Programmacoördinator Colruyt Group Academy Dreamland

Programmacoördinator Colruyt Group Academy Dreamland

Colruyt Group
Programmacoördinator Colruyt Group Academy Dreamland
Functie:

Als programmacoördinator stel je voor Dreamland een aanbod aan geweldige workshops op binnen de Colruyt Group Academy waarbij kinderen, hun ouders, familie en vrienden (samen) kunnen ontmoeten, ontdekken en ondernemen. Dit doe je op basis van het strategisch en commercieel plan van Dreamland. 

Als programmacoördinator zit je in de cockpit van de Colruyt Group Academy en krijg je ook de kans om vanuit Dreamland creatieve voorstellen te doen. Je stelt een boeiend jaaraanbod op en zorgt ervoor dat alles van bij het begin (idee) tot de realisatie goed verloopt.

Je bent dus ook een stukje projectleider. Daarbij coördineer je verschillende taken: de inhoudelijke invulling en de uitwerking van de activiteiten, het uitbouwen van een duurzame relatie met lesgevers, het opvolgen van de doelstellingen en KPI’s, een inhoudelijke samenwerking met de leveranciers, … Je houdt voortdurend de vinger aan de pols en stuurt bij waar nodig.

Om een duurzame wisselwerking te garanderen tussen Dreamland en Colruyt Group Academy, integreer je het concept van de academie in de dagelijkse werking van Dreamland. Hiervoor werk je samen met alle afdelingen van je winkelformule (marketing, aankoop, verkoop …) en de diverse diensten van Colruyt Group Academy. Je rechtstreekse manager bevindt zich binnen Dreamland en je stemt ook inhoudelijk af met de verantwoordelijke van Colruyt Group Academy. 

Je bent binnen Dreamland het eerste aanspreekpunt voor én ambassadeur van de academie.

Je werkt in Halle.


Profiel:

Samenwerking - Je vormt de brug tussen Dreamland en Colruyt Group Academy. Je hebt een neus voor vernieuwing en wisselt graag je kennis en ervaring uit. Je hebt ook voeling met klanten, marketing, verkoop, aankoop en vorming.
Conceptueel vermogen – Je bent in staat het groter kader te zien en vandaar verschillende oplossingen te bedenken.
Projectmatig werken - Je bent sterk in het opvolgen van projecten en vindt het leuk om je plannen ook waar te maken.
Talenkennis – Je hebt een goede kennis van zowel het Nederlands als het Frans.


Wij bieden:

Een unieke kans – Je helpt mee aan de verdere uitbouw van een baanbrekend, leerrijk en tof project binnen Colruyt Group.
Ruimte voor initiatief – Als programmacoördinator heb je de vrijheid om creatieve, innovatieve voorstellen te doen. 
Permanente bijscholing – Je krijgt binnen Colruyt Group permanent de mogelijkheid tot zelfontplooiing en bijscholing.
Aantrekkelijk loon – Bovenop een mooi nettoloon krijg je ook tal van extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Contact:

Tineke Van Den Bossche
Halle
24782-210A-UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/13481