Projectmedewerker HR

Projectmedewerker HR

VZW Unitas/CD&V
Projectmedewerker HR
JOBOMSCHRIJVING
Het team HR, Office en Financiën heeft als hoofddoelstelling om zowel op menselijk als zakelijk gebied een optimale werkomgeving (van Wet89 naar WIJ89) te creëren en te garanderen. Je ondersteunt de cel HR administratief en bent verantwoordelijk voor het hele proces van werving, selectie tot onboarding van nieuwe medewerkers. Je zorgt ervoor dat dit hele proces vlekkeloos verloopt. Steeds in nauwe samenwerking met je collega’s en diensthoofden. Je organiseert activiteiten die verbonden zijn aan de cel HR (personeelsvergaderingen) en neemt de interne communicatie op jou (wekelijks personeelsnieuwsbrieven). Daarnaast neem je de administratieve ondersteuning van de algemeen secretaris op.
Tot slot spring je indien nodig in bij cel Office voor de dagelijkse logistieke ondersteuning van onze werkomgeving.

KERNTAKEN EN DOELSTELLINGEN
- Je bewaakt de werving-, rekrutering- en sollicitatieprocedures. Je publiceert onze vacatures, plant de gesprekken in, verzorgt de communicatie met sollicitanten, faciliteert sollicitatiegesprekken, onthaalt nieuwe collega’s en beheert de actieve werfreserve. Hiervoor bouw je een netwerk uit met o.a. hogescholen en universiteiten en professionals.
- Je verzorgt de administratie van cel HR (inschrijvingen inspiratielunches, interne opleidingen, zaalreservaties en catering…).
- Je organiseert samen met je collega’s evenementen die onderdeel uitmaken van het HR-beleid van de organisatie (personeelsmomenten, inspiratielunches, opleidingen).
- Je schrijft de wekelijkse nieuwsbrieven Indirect en Indirect+. Daarnaast bouw je de interne
communicatie verder uit zodat ze optimaal is afgestemd op de noden en behoeften van de organisatie
en collega’s.
- Je biedt administratieve ondersteuning aan de algemeen secretaris (agendabeheer, administratieve voorbereiding stafvergaderingen, opmaak presentaties…)

PROFIEL
- Je werkt planmatig en georganiseerd, bouwt bruggen tussen de verschillende teams en doet dit vanuit een ondersteunende houding naar collega’s toe.
- Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent oplossingsgericht en streeft naar duurzame oplossingen.
- Je bent punctueel, stipt en bent tegelijkertijd toch voldoende flexibel om in een politieke context mee te draaien.
- Je beschikt over een vlotte pen en hebt aantoonbare ervaring met schriftelijke communicatie.
- De Christendemocratische waarden draag je hoog in het vaandel.WIJ BIEDEN JOU
- Een voltijdse arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur
- Een aantrekkelijk en marktconform salarispakket met gsm-abonnement en hospitalisatieverzekering
- Een werkplek in hartje Brussel
- Een boeiende en uitdagende job in een aangename werkomgeving met specifieke aandacht voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. De kans om een groot netwerk uit te bouwen.
- Een uitdagende opdracht met vrijheid en verantwoordelijkheid waar we een win-win zoeken tussen jouw talenten en de doelstellingen van de organisatie

HOE SOLLICITEREN
Ben je iemand die van aanpakken weet en durf je de uitdaging aan? Solliciteer vandaag nog! Mail ons je cv en motivatiebrief uiterlijk zondag 5 augustus 2018. Eén adres: jobs@cdenv.be. Voor meer info over de inhoud van de functie kan je terecht bij Caroline Verschueren, teamcoördinator van financiën, HR en Office, op 0477/560551 of via cverschueren@cdenv.be


CD&V biedt gelijke kansen aan alle sollicitanten. Zowel vrouwen als mannen, mensen met verschillende afkomst, leeftijd en met of zonder handicap zijn welkom. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. CD&V accepteert geen discriminatie. Niet bij de selecties en niet op de werkvloer.
https://www.cdenv.be/wie-zijn-we/doe-mee/vacatures/