Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Senior Trade Marketeer Dreamland

Senior Trade Marketeer Dreamland

Colruyt Group
Senior Trade Marketeer Dreamland
Functie:
Dreamland maakt dagelijks dromen van kleine en minder kleine kinderen waar. Jouw rol als Senior Trade Marketeer? De bekendheid en aantrekkelijkheid van je productcategorieën verder versterken. Een uitdagende job met impact!

Dreamland is een sterk en nationaal heel bekend merk en de webshop is onze grootste winkel in België. Als trade marketeer werk je een duidelijke activatieplan uit voor de productcategorieën waar jij verantwoordelijk voor bent (bijvoorbeeld speelgoed, gaming, buitenspeelgoed of tuin). De bedoeling: De klant laten converteren.

Heb je er al zin in gekregen? Dit zijn je concrete taken:

Je vertaalt de vooropgestelde doelstellingen van elke productcategorie door naar een 360°-activatieplan. Nadien zorg je voor de evaluatie van je activatieplan.
Je gaat bewust op zoek naar de beste manieren om een categorie te activeren, en denkt hierbij out of the box. Je bepaalt hoeveel activaties er nodig zijn om je doelstellingen te bereiken (denk aan: promo’s, events, wedstrijden, partnerships …).
Je houdt hierbij rekening met de verschillende klantenclusters en segmentatie. Je weet als geen ander welke kanalen je kan inzetten om activaties bij de juiste doelgroep te bekomen.
In samenwerking met de aankoopafdeling, zal je zorgen dat de activatie ook aan de doelstellingen van de leverancier gealigneerd worden.
Je stelt communicatiebriefings op en brieft ze aan CCX, het intern communicatiebureau van Colruyt Group. Je volgt op met een kritische blik.
Je voert een concurrentieanalyse uit per productcategorie op het vlak van activatie, bent een echte trendwatcher en pikt trends en evoluties op uit de buitenwereld.
Je bent verantwoordelijk voor het communicatie- en promotiebudget van je categorieën.
Je werkt in Lot en kan tot twee dagen per week telewerken.

Profiel:
Kennis en ervaring – Je hebt een stevige ervaring van minstens 7 jaar in trade marketing. Bij voorkeur heb je ervaring in retail en non-food.
Coördinatie skills – Je beschikt over sterke projectmanagement skills en kan het overzicht bewaren over verschillende taken.
Commercieel ingesteld en communicatief sterk – Je kan de juiste activatie naar de juiste doelgroep brengen.
Autonoom – Je kan zelfstandig werken, bent stressbestendig, kan om met strakke deadlines en denkt oplossing-, en resultaatgericht.
Hands-on – Je neemt graag de touwtjes in handen om de werking te verbeteren of nieuwe dingen te initiëren.
Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en het Frans. Zo kan je vlot communiceren met al je klanten, collega’s en partners. Kennis van het Engels is een grote plus.

Wij bieden:
Stimulerende werkomgeving – Je kan rekenen op een boeiende, gevarieerde job in een Belgisch beursgenoteerd bedrijf waar je veel bijleert. Bovendien kom je terecht in een hecht, complementair team.
Impact en verantwoordelijkheid – Je hebt een verantwoordelijke functie met veel autonomie en afwisseling.
Permanente opleidingskansen – Je leert niet alleen on-the-job, maar krijgt ook de kans om zowel intern als extern opleidingen te volgen in een snel evoluerende omgeving.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.
Lot
29555 - 21XI - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/17783