Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Senior Webmaster (m/v)

Senior Webmaster (m/v)

Yves Rocher
Senior Webmaster (m/v)
Wat is uw missie ?
Als onderdeel van het Yves Rocher Benelux Digital en E-commerce team zullen uw belangrijkste taken bestaan uit het beheren van de updates van de Belgische en Nederlandse sites op het gebied van animatie of inhoud en het verzekeren van het onderhoud op het gebied van correcties en wijzigingen.

Wat zijn uw verantwoordelijkheden en wie zoeken wij ?
In samenwerking met de Brand teams in Parijs en het lokale marketing team in Kain (Doornik), in het bijzonder onze E-commerce Project Manager die uw functionele partner zal zijn en onze Digital Campagne en E-merchandising Manager, zal de webmaster de volgende verantwoordelijkheden hebben:MARKETINGANIMATIEBeheer van de catalogi en de inhoud van de producten

Beheer van digitale campagnes en promoties

Implementatie van SEO-basisprincipes en optimalisatie van de organische strategie

Publicaties volgens de commerciële kalender ("actieplan")

Creatie en administratie van permanente content (bijv. huiddiagnose module) en event-driven content (bijv. merkpagina voor een productlancering)TECHNISCH ONDERHOUDOp testomgevingen en live sites

Implementatie van tags (GTM) en trackings

Prestatiebewaking en patch-implementatie (dagelijkse controles)

Prioritering van bugtickets en evoluties met het centrale team

Monitoring van centrale productie en afgifte (projectmodus)

Optimalisatie van de gebruikerservaring (UX/UI)

Wij zoeken een reactief & proactief persoon die in staat is om parallel aan verschillende onderwerpen te werken en daardoor ook bestand is tegen druk. Hiervoor heb je best een open en nieuwsgierige persoonlijkheid, die zeer georganiseerd is en ook streng & enthousiast kan zijn. Uiteraard heb je minimum 5 jaar ervaring in soortgelijke ervaring met uitstekende beheersing van Excel, webtechnologieën (waaronder e-CRM-tools + technische talen zoals HTML, CSS, XML, Java, SQL, ...) met inzicht in de SAP Hybris-omgeving.

Een tweetaligheid Frans / Engels is onontbeerlijk en goede beheersing van het Nederlands is een zwaar pluspunt.

Gewenste ervaring
Vijf tot tien jaar ervaring

Enkel tijdens een gesprek kunnen we uitleggen wat we allemaal aanbieden en waar we voor staan maar eenvoudig gezegd ...
Een uitdagende & verantwoordelijke functie in een internationale organisatie die al 50 jaar in België bestaat. Naast een marktconform salaris en een modern pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, kom je ook in aanmerking voor een aantrekkelijke premieregeling.
Kain, Doornik
https://jobs.yves-rocher.be/nl/senior-webmaster