Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Sociale media expert Dreamland

Sociale media expert Dreamland

Dreamland (Colruyt Group)
Sociale media expert Dreamland
Functie:

Alles wordt leuker als je speelt! Dreamland is de speelgoedspecialist van Colruyt Group en zoekt een expert die ons helpt om steeds beter online in dialoog te gaan met onze klanten. Heb je de kennis en drive om Dreamland nog beter op de sociale-mediakaart te zetten? Er wacht je een avontuur bij ons!

Als sociale-mediaexpert krijg je binnen onze afdeling marketing een aantal boeiende taken die allemaal rond dezelfde missie draaien: Dreamland nog steviger op de sociale-mediakaart zetten. Dat is een grote verantwoordelijkheid en dus zoeken we iemand die al wat jaren ervaring heeft met het zelfstandig voorbereiden, uitwerken en plannen van content kalenders en posts, het vooruitdenken én het kort op de bal spelen (typisch voor sociale media).

Wat doe je concreet?

Je vertaalt de sociale-mediastrategie in een sterk contentplan.
Je rolt het contentplan uit van kalender tot published post.
Je bouwt onze aanwezigheid op Facebook, Instagram en Pinterest verder uit.
Je test nieuwe mediakanalen en integreert ze in onze mediamix.
Je werkt een vlotte organisatie rond sociale media uit binnen het marketingteam.
Last but not least:  sociale media evolueren razendsnel. Je zorgt er zelf voor dat je steeds op de hoogte bent van de laatste trends.
Om je taken goed uit te voeren, kun je rekenen op de ondersteuning van een marketingmedewerker. Je werkt ook nauw samen met webmasters, copywriters, en interne en externe bureaus. Om je te helpen je kennis steeds up-to-date te houden, laten we je ook naar de belangrijkste events voor sociale media gaan.

En hoe ziet een doorsnee dag eruit? Die is waarschijnlijk niet zo doorsnee … Misschien leg je de laatste hand aan je content kalender of geef je een opleiding ‘Hoe omgaan met reacties’ aan je collega’s van het service center. Evalueer je de respons op een uitgebreide Facebook-campagne. Of kijk je al een seizoen vooruit en zit je in de sneeuw content te bedenken en te schrijven voor dat pittige lenteoffensief. Nooit saai en altijd een beetje bijzonder, dus. En het beste van al? Je ziet ook snel de resultaten van je werk!

Je werkt in Halle.

Profiel:

Opleiding en ervaring – Idealiter heb je een opleiding digitale marketing en een drietal jaar ervaring. Uiteraard is het belangrijk dat je sociale media door en door kent, zowel de theorie als de praktische (monitoring)tools. Je begrijpt de verantwoordelijkheden van deze job goed.
Sterke planning- en organisatieskills – Je kan jezelf organiseren en verliest je deadlines nooit uit het oog, ook als er zich een plotse verandering voordoet.
Vlotte pen – Je kan zelf ook een goede post voor Facebook, Instagram of Pinterest uit je pen toveren.
Klantgericht en voeling met Dreamland – Je verplaatst je moeiteloos in onze online volgers en kan je vinden in onze visie en waarden.
Teamplayer en strateeg – Je werkt graag samen met anderen en overtuigt hen gemakkelijk met je kennis en enthousiasme. Daarnaast blink je uit in zowel strategie op lange termijn als tactiek op korte termijn.
Talenkennis – Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands en Frans. Zo kun je moeiteloos en correct sociale-mediaposts schrijven in de beide talen en werk je vlot samen met je Franstalige collega’s.

Wij bieden:

Verantwoordelijkheid en variatie – Je krijgt een boeiende job die geen twee dagen na elkaar hetzelfde is, je regelmatig uitdaagt en je veel ruimte voor initiatief geeft.
No nonsense – Bij Dreamland en Colruyt Group communiceren we open, constructief en respectvol met elkaar. We willen dus vooral dat je je eigenheid bewaart bij ons!
Echte groeimogelijkheden – Aan de ene kant bieden we je een waaier aan professionele en persoonlijke opleidingen, en woon je voor ons grote sociale media events bij. Aan de andere kant kun je bij ons veel verschillende functies proberen en zijn er dus altijd kansen om iets nieuws te proberen.
Extralegale voordelen – Boven op een mooi nettoloon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een groepsverzekering.
Halle
21xi - 24881 - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/13571