Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Stylist

Stylist

Colruyt Group
Stylist
CCX is het interne communicatiebureau van Colruyt Group waar dagelijks vakspecialisten samen alle communicatie- en marketingmateriaal van de groep creëren. Als stylist werk je mee aan foto- en videoproducties met grote zichtbaarheid, zoals de Vitality-folder. Variatie en creativiteit ten top!

Bij CCX ben je omgeven door professionele fotografen, regisseurs, ontwerpers, copywriters en webspecialisten. Allemaal samen creëren zij alle interne en externe communicatie voor heel Colruyt Group, van de winkelformules (Colruyt, OKay, Dreamland, Bio-Planet …) over andere businesses binnen de groep (Eoly, DATS 24 …) tot corporate projecten (employer branding, Xtra …).

Jij maakt deel uit van de studio’s, het audiovisuele productiehuis van CCX. Je werkt mee aan foto- en videoproducties met een grote zichtbaarheid, in opdracht van de marketingafdelingen van de businesses binnen Colruyt Group. Je wijdt je voornamelijk aan foodstyling (zoals voor de Vitality-folder van Colruyt), maar stylet ook mensen en settings.

Wat doe je concreet?

- Je denkt mee na over het concept. Hierbij zorg je voor een goede balans tussen de merkidentiteit van je opdrachtgever en de stijl van het concept.
- Je vertaalt een briefing in een moodboard. Dat vormt de basis voor je verdere uitwerking.
- Je bestelt ingrediënten voor food-opnames, bereidt de gerechten en stelt het sfeerkader op.
- Voor alle andere types opnames voorzie je het decor, de accessoires, externe locaties, figuranten en modellen.
- Je beheert ook mee de accessoires en decorstukken in ons atelier.

Je werkt in de studio’s zelf, die zich in Halle bevinden.

Geïnteresseerd? Voeg bij je sollicitatie zeker je portfolio toe, anders kunnen we je kandidatuur helaas niet in overweging nemen.


Profiel

- Kennis en ervaring – Je hebt 2 à 3 jaar ervaring als stylist met een sterke interesse in of al kennis van foodstyling. Verder interesseer je je in non-food fotografie, video-opnames en beeldtaal algemeen. Heb je basiskennis van make-up en hairstyling? Dat is zeker een plus.
- Creatief en conceptueel – Je komt origineel uit de hoek en hebt een verfijnd gevoel voor kleur en vormgeving. Je blijft spontaan op de hoogte van nieuwe trends. Met jouw open blik denk je ook makkelijk in concepten.
- Commercieel ingesteld – Je voelt de behoeften van je opdrachtgever aan en speelt er op in.
- Nauwkeurig – Je houdt je administratie in orde en werkt gestructureerd. Verschillende projecten tegelijkertijd uitwerken is geen probleem voor jou. Plannen, organiseren, coördineren? Jij haalt je deadlines altijd.
- Handig en zelfstandig – Je bent ook creatief in oplossingen zoeken en werkt zelfstandig, maar stelt je ook flexibel op in een team.
- Rijbewijs B – Je werkt in Halle en moet soms op locatie zijn (mét materiaal). Jij geraakt overal vlot met je wagen.
- Talenkennis – Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans.


Wij bieden

- Creatief, hecht team – We rekenen op je creativiteit! Je komt terecht in een team gelijkgestemde zielen. Wees dus vooral jezelf bij ons.
- Variatie en verantwoordelijkheid – Geen twee dagen zijn hetzelfde. Je krijgt de nodige uitdaging en verantwoordelijkheid.
- Zekerheid – Colruyt Group is een stabiele, groeiende familie van bedrijven. Je krijgt een vast contract aangeboden.
- Groeimogelijkheden – Reken op een waaier aan professionele en persoonlijke opleidingen.
- Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
Halle
25765-203V-UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/14467