Support medewerker sales & marketing

Support medewerker sales & marketing

Efteling
Support medewerker sales & marketing
Er was eens… een vacature voor een wonderlijke job bij Efteling Bureau België. Ben jij commercieel, flexibel, stressbestendig én tweetalig Nederlands-Frans? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Vanuit ons kasteel- euh- kantoor in Antwerpen zijn we op zoek naar een sales & marketing support medewerker die het landskantoor ondersteunt voor de sales- en marketingactiviteiten op de Belgische en Franse markt.

In deze rol maak je deel uit van het Belgische Efteling-team, dat verantwoordelijk is voor alle sales- en marketingactiviteiten op de Belgische en Franse markt. Het team houdt zich vooral bezig met het online en offline stimuleren van de merk- en propositiebekendheid bij de consument, met als doel de verkoopdoelstelling te behalen. We werken als klein team zelfstandig in één van de leukste kantoren van België (in de co-workingspace van Fosbury & Sons). Op het hoofdkantoor in Nederland hebben we een grote marketing- en salesafdeling die ons ondersteunt.

In deze functie ondersteun je je collega’s van de Belgische sales- en marketingafdeling en zorg je er mee voor dat de Belgen en Fransen weten waar Efteling voor staat en zin krijgen om Efteling te bezoeken gedurende een meerdaags bezoek of een dagje uit. Je denkt commercieel en bent bij voorkeur tweetalig Nederlands-Frans.

Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van acties en mailings.
Je verzorgt onder andere de administratieve afhandeling en opvolging van de Belgische en Franse sales activiteiten.
Daarnaast zorg je ook voor de interne communicatie.
Af en toe ondersteun je de marketingcollega’s administratief bij marketingactiviteiten.
Je gaat enkele dagen per jaar mee naar beurzen en vertegenwoordigt daar mee de Efteling.

Je bent commercieel, stressbestendig, flexibel en je kunt goed zelfstandig werken. Gastgericht en betrouwbaar zijn eigenschappen die bij je passen. Je bent een kei in office management en je houdt ervan om gestructureerd te werk te gaan.

Functie-eisen:

Je hebt minimaal Bachelor werk- en denkniveau;
Je bent tweetalig (Nederland en Frans) zowel geschreven als gesproken, aangezien een groot deel van de werkzaamheden in het Frans gebeuren.


Ons aanbod:
Een toffe job voor een wonderlijk merk. Leuke collega’s en een geweldige werkplek. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk salaris, plus een 13e maand. Daarnaast heb je recht op 23 vakantiedagen en 12 ATV-dagen. Je ontvangt maaltijdcheques en je verplaatsingen met het openbaar vervoer worden terugbetaald. Als medewerker van de Efteling ontvang je een gratis abonnement voor jezelf en je gezin of beste vriend(in). Klinkt dit als een echt sprookje? Solliciteer snel en wie weet schrijf jij mee aan het Belgische en Franse hoofdstuk van de Efteling!
Antwerpen
https://www.efteling.com/nl/werken-bij/kantoor/support-medewerker-sales-marketing-standplaats-antwerpen702