Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Team Manager Center of Excellence Marketing

Team Manager Center of Excellence Marketing

Colruyt Group
Team Manager Center of Excellence Marketing
Functie:

Als team manager van het Center of Excellence rond ‘Customer Relationship Management’ & ‘Marketing Capabilities’ coach je een team van specialisten. Je werkt mee aan vernieuwende projecten en krijgt de kans om Colruyt Group en onze marketingwerking diepgaand te leren kennen!   

Jij zorgt voor de operationele, tactische en strategische werking van het Center of Excellence. Dat bundelt alle vakkennis omtrent ‘Customer Relationship Management’ & ‘Marketing Capabilities’. Het Center of Excellence ondersteunt de afdelingen en merken van Colruyt Group bij de realisatie van hun marketingdoelstellingen.

Je stuurt een team aan van een zestal medewerkers (GDPR-specialisten, process-specialisten …). Je zorgt voor de groei van vakmanschap bij je team, en bij uitbreiding voor de ontwikkeling van de expertise omtrent CRM & Marketing in de hele organisatie. Je voorziet leeropportuniteiten en opleidingstrajecten en coacht zowel individueel als op teamniveau.

Je neemt de lead bij bestaande en nieuwe projecten die de operationele continuïteit van de achterliggende systemen voor CRM & Marketing waarborgen: initiatieven omtrent GDPR-compliance en klantendata, nieuwe mailingapplicaties, de implementatie van een nieuw CRM-systeem enz. Je werkt hiervoor samen met een multidisciplinair team dat de tactische roadmap van het domein ‘CRM & Marketing’ realiseert.

Je capteert externe trends en interne ontwikkelingen, signaleert opportuniteiten en risico’s en vertaalt je inzichten naar concrete acties. Zo bouw je het expertisecentrum verder uit en help je de CRM- en marketingvaardigheden binnen onze organisatie nog verder te ontwikkelen.

Je werkt in Halle.

Profiel:

Kennis en ervaring – Je hebt een masterdiploma in marketing en/of communicatie en je koppelt dit aan minstens 7 jaar marketingervaring, bij voorkeur in een leidinggevende functie.

Dynamisch en stimulerend – Je enthousiasme en betrokkenheid stralen uit naar je team. Als manager coach en inspireer je volop.

Resultaatsgericht – Je gaat aan de slag met de resultaten van jou en je team en stuurt bij waar nodig.

Leidinggevende skills – Je managet op een efficiënte en transparante manier zodat je team op je kan rekenen.

Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels, zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken. Kennis van het Frans is een plus.

Wij bieden:

Impact – Als spilfiguur binnen het Center of Excellence kan je echt je stempel drukken en systematisch de marketingvaardigheden binnen onze organisatie verhogen.

Opleiding – Dankzij regelmatige opleidingen blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van marketing en communicatie. Je krijgt ook veel persoonlijke groeikansen.

Veel afwisseling – Je werkt samen met heel wat partners binnen Colruyt Group en krijgt de kans om een breed netwerk uit te bouwen. 

Initiatief – Je werkt in een stimulerende werkomgeving van een merk in volle ontwikkeling, met ruimte voor nieuwe ideeën.

Blijven leren – Je komt in een waardengedreven omgeving terecht waar je kan groeien, en waar respectvol met mensen wordt omgegaan.

Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een firmawagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact:

Manon Koutstaal

manon.koutstaal@colruytgroup.com

02/363.53.43

Solliciteer via de website: https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/16704
Halle
28263-21XI-UBA