Teamcoördinator Community & Online

Teamcoördinator Community & Online

VZW Unitas/CD&V
Teamcoördinator Community & Online
Team Community & online is binnen de dienst Communicatie & Beweging verantwoordelijk voor de duurzame off- en online communicatie van CD&V. Via publicaties (waaronder het ledenblad Ampersand), campagnes, website en sociale media gaan we in dialoog met leden, sympathisanten en inwoners. Zo zetten we CD&V en haar maatschappelijk engagement in de verf. Als teamcoördinator stippel je een communicatiestrategie uit voor onze verscheidene doelgroepen. Je doet dit vanuit het ‘hero-hub-hygiëne-model’. Daarbij focus je op de communicatiestrategieën op langere termijn. Je zet CD&V in de markt als ‘conversation party’ en werkt samen met je team diverse acties uit om die naam blijvend waar te maken.


KERNTAKEN EN DOELSTELLINGEN
- Je ontwikkelt een duurzame on- en offline marketing strategie op basis van onze interne communicatiematrix.
- Je ondersteunt partners (fracties, kabinetten, mandatarissen, ….) in de uitbouw van hun online communicatiestrategie
- Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de lange termijn communicatieplanning van de organisatie. Je zet hierbij doelgroepgericht bepaalde thema’s in de verf.
- Je optimaliseert onze on- en offline communicatiestrategie om ledenbetrokkenheid te vergroten, onze verschillende doelgroepen gericht te bereiken en het ambassadeurschap te verhogen.
- Je werkt mee aan de realisatie van impactsvolle (verkiezings)-campagnes, inclusief een jaarlijkse ledencampagne.

PROFIEL

- Je hebt ervaring met online marketing, campagnes en community opbouw.
- Je hebt een neus voor sterke content en beschikt zelf over een goede pen.
- Je bent een geboren people manager, bent communicatief sterk en durft initiatief te nemen. Je staat sterk in je schoenen en weet waar je naartoe wilt.
- Je werkt planmatig en georganiseerd en bouwt bruggen tussen de verschillende teams, in het bijzonder met de Nieuwscel. Je doet dit vanuit een hands-on mentaliteit.
- De Christendemocratische waarden draag je hoog in het vaandel.
- Je voelt je thuis in een politieke context en bent stressbestendig.
Wetstraat 89, Brussel
https://www.cdenv.be/wie-zijn-we/doe-mee/vacatures/