Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Teammanager marketingcommunicatie Dreambaby

Teammanager marketingcommunicatie Dreambaby

Colruyt Group
Teammanager marketingcommunicatie Dreambaby
Functie:

Als teammanager zet je de bakens uit van de marketingcommunicatie van Dreambaby, de babyspecialist van Colruyt Group. Je dompelt je onder in de leefwereld van jonge ouders en geeft leiding aan een team van zeven marketeers. Een boeiende job voor een enthousiaste professional!

Het marketingteam van Dreambaby dompelt zich onder in de leefwereld van de klant. ‘Hoe kunnen we onze klanten nog beter bereiken en bedienen?’ is daarbij altijd het uitgangspunt. Als teammanager geef je leiding aan zeven marketeers. Door jouw enthousiasme, kennis en ervaring bied je hen de nodige houvast en help je hen bij hun professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Je bent een geboren people coach die het leuk vindt om zijn/haar teamleden in optimale omstandigheden te laten samenwerken. 

Jij bepaalt de marketingcommunicatiestrategie en vertaalt die naar een communicatieplan en een roadmap voor de verschillende projecten. Je zorgt voor een duidelijke klantgerichte focus en draagt zo bij aan een consistente merkbeleving en -ervaring.

Je staat in voor het beheer en de opvolging van het marketingcommunicatie-budget. Je stuurt de dagelijkse, operationele werking van je team aan, zorgt ervoor dat de KPI’s behaald worden en optimaliseert bestaande processen. Je implementeert nieuwe tools en blijft op de hoogte van trends en innovaties. Je werkt ook nauw samen met CCX, het communicatiebureau van Colruyt Group. 

Je werkt in Halle (1 dag per week kan je ook regionaal werken).

Profiel:

Dreambaby-fan - Je bent een échte Dreambaby-fan en vertegenwoordigt het merk intern en extern.
Kennis en ervaring – Je hebt 5 tot 10 jaar ervaring in marketingcommunicatie. Ervaring als manager is een plus, bij voorkeur heb je ook feeling met non-foodretail.
Coaching-kwaliteiten – Je luistert naar de wensen en behoeften van je medewerkers en staat hen actief bij zodat ze optimaal hun job kunnen uitvoeren. Ervaring met change management is een plus.
Analytisch vermogen – Je bent een sterk analytische geest die makkelijk hoofdzaak van bijzaak onderscheidt en de juiste prioriteiten weet te leggen. Je hebt ervaring met procesmatig ondernemen en behoudt altijd het overzicht.
Klantgerichtheid – Bij alle projecten en processen die je begeleidt hou je steeds de dienstverlening voor de klant voor ogen.
Talenkennis – Je bent tweetalig Nederlands-Frans zodat je efficiënt kan samenwerken met alle Dreambaby-medewerkers.  

Wij bieden:

Stimulerende werkomgeving – Je gaat aan de slag in een dynamisch team, met veel ruimte voor eigen initiatief en het uitwerken van nieuwe ideeën.
Permanente leermogelijkheden – Je leert veel bij on-the-job en krijgt de kans om interne en externe opleidingen te volgen. Op termijn zijn er ook reële doorgroeimogelijkheden.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een firmawagen, maaltijdcheques en winstdeelname.
Halle
26192-21XI-UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/14752