Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Verantwoordelijke Center of Excellence

Verantwoordelijke Center of Excellence

Colruyt Group
Verantwoordelijke Center of Excellence
Functie:
Hoe blijf je als retailer innovatief? Op welke vlakken kan dit? En wat gebeurt er al in een groot bedrijf als Colruyt Group? Ons Center of Excellence voor innovatie, dat jij leidt, vindt de antwoorden. Een nieuwe én vernieuwende job.

Domeinwerking maakt deel uit van de strategie van Colruyt Group. Het doel is om voor thema’s als innovatie, strategy & change en market watch kennis binnen onze groep uit te wisselen en verder uit te bouwen. Elk domein heeft zijn center of excellence, dat de visie, strategie en richting bepaalt. Jij bent verantwoordelijk voor het domein en center of excellence ‘innovatie’.

Samen met onze portfoliomanager zet je je schouders onder een gestructureerde, overzichtelijke aanpak van innovatie. Dat doen jullie overkoepelend voor Colruyt Group, van onze winkelformules tot centrale diensten als IT en HR. Reken dus op een gezonde dosis uitdaging!

Wat doe je concreet?

Je ontwikkelt een strategisch plan voor het domein ‘innovatie’ en werkt een interne organisatie uit. Zo zet je een domeinraad op, maakt werkkaders, introduceert praktische afspraken ...
Je bereidt de voorgenoemde domeinraad voor: je stelt vooruitzichten voor de lange termijn op en bepaalt de grote leidraden van ons beleid rond innovatie.
Aansluitend op de domeinraad zorg je dat in de domeinvergaderingen wordt geconcretiseerd wat in de raad beslist wordt.
Je brengt alle teams, diensten, projecten … rond innovatie samen. Je bouwt een community uit en zorgt voor een duidelijke, regelmatige communicatie.
Het resultaat van je taken hierboven is dat de domeinwerking rond innovatie met een duidelijke visie vooruit gaat, binnen een gestructureerd kader én dat ze gekend is doorheen Colruyt Group. Kortom, dit is een job met veel contacten, waarin je een grote bijdrage levert aan de innovatieve mindset van onze familie van bedrijven.

Je werkt in Halle.

Profief:

Opleiding en ervaring - Je hebt een masterdiploma of gelijkwaardige ervaring. Je hebt ook concrete ervaring met change management.
Conceptueel denken - Je kan conceptueel denken en hebt een open geest.
Netwerker - Je bent een sterke netwerker en helpt graag bruggen bouwen. Je legt vlot contacten en hebt een aanstekelijk enthousiasme voor vernieuwing.
Talenkennis - Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en het Frans, en een professionele kennis van het Engels.

Wij bieden:

Uitdaging - Een boeiende job in een dynamische en groeiende afdeling. Je kan rekenen op een stimulerende werkomgeving, waarin je jezelf kan ontplooien.
Verantwoordelijkheid – In deze rol heb je een grote verantwoordelijkheid. Innovaties hebben immers een groeiend belang binnen onze onderneming.
Aantrekkelijke verloning – Boven op je nettoloon krijg je heel wat extralegale voordelen.

Contact:

Manon Koutstaal
Halle
26293
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/14806