Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Webmaster

Webmaster

Colruyt Group
Webmaster
Functie:
Als webmaster werk je voor de verschillende merken van Colruyt Group. Je creëert en optimaliseert mooie en gebruiksvriendelijke websites, landingspagina's, e-mails en meer. Het resultaat? Tevreden klanten en een optimale online impact.

Je gaat aan de slag binnen CCX, het communicatiebureau van Colruyt Group. Je maakt je het DNA van onze diverse merken eigen en vertaalt dat naar de huisstijl. Binnen het speelkader van die huisstijl stel je innovatieve, creatieve ideeën voor.

Je hoofdtaak bestaat vooral  uit het beheren, manipuleren, migreren en integreren van diverse online content (tekst, beeld, foto en video).  Dankzij jouw oog voor esthetiek, compositie en kleurgebruik til je onze communicatie naar een nóg hoger niveau.

Je bent technisch uitstekend onderlegd en hebt een grote interesse in nieuwe trends en technologieën. Je bent creatief én nauwgezet: je levert elke opdracht foutloos en op tijd af. Je kan ook zelf goed je werk organiseren en je vindt het fijn om samen te werken. 

Pragmatisch denken en probleemoplossend handelen is belangrijk in je job. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en werkt nauw samen met UX- en UI-designers, front-end developers, webanalisten enz.

Je werkt in Halle en kan tot twee dagen per week telewerken.

Profiel:
Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelordiploma in een relevante richting (of gelijkwaardige ervaring). Ervaring in het beheren en optimaliseren van online media is een plus, maar ook enthousiaste starters zijn welkom!
Kennis – Je hebt een grondige kennis van Photoshop, Sketch, HTML en CSS. Kennis van Animate is een pluspunt.
Vernieuwingsgerichtheid – Je durft creatieve ideeën (voor bijvoorbeeld het gebruik van grafische elementen) voorstellen. Je blijft op de hoogte van nieuwe trends en deelt die kennis graag met je collega’s.
Goede communicatie – Je communiceert vlot en je vindt het leuk en leerrijk om feedback te geven en te krijgen.
Talenkennis – Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands. Spreek en begrijp je ook Frans? Dan is dat mooi meegenomen.

Wij bieden:
Afwisseling – Reken op een boeiende job met veel inhoudelijke afwisseling en veel sociale contacten.
Leuke werksfeer – Binnen jouw multidisciplinair team helpt iedereen elkaar graag een handje.
Impact – Je levert een essentiële bijdrage aan het imago van de verschillende merken van Colruyt Group en je ziet snel het resultaat van je werk.
Permanente leermogelijkheden – Je leert veel bij on the job en krijgt de kans om interne en externe opleidingen te volgen. Daarnaast kan je bij Colruyt Group ook doorgroeien.
Extralegale voordelen – Je krijgt een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
Halle
29924
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/18026