Website Specialist

Website Specialist

BMW Group Belux
Website Specialist
Als Website Specialist ben je verantwoordelijk voor het implementeren en realiseren van alle content op BMW.be en BMW.lu, waarin het volledige modelprogramma van BMW en BMW i centraal staat. Je creëert een aantrekkelijke omgeving in onze grootste showroom in de Belux door het ontwerpen van premium landingspagina’s, het lanceren van nieuwe modellen en het opstellen van online specials voor marketing doeleinden.

In nauwe samenwerking met verschillende interne afdelingen, zoals bv. Product Marketing, Aftersales, CRM, etc., creëer je een heldere online strategie. De concrete plannen hiervoor geef je door aan ons extern content bureau en eventueel het vertaalbureau, om zo de content uit te werken en te finaliseren. Gezien je ook instaat voor het maken, bijhouden en realiseren van een content jaarplan, zijn jouw planning en prestaties erg belangrijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.

Verder sta je in voor de Search Engine Optimization (SEO), alsook voor de website optimalisatie. Ook voor onze applicaties en nieuwe functionaliteiten ben je verantwoordelijk voor het testen, implementeren en optimaliseren ervan. Tenslotte analyseer je samen met het marketingteam het websiteverkeer, de trends en probeer je de online klantenbeleving van BMW te optimaliseren.


JE BESCHIKT OVER:

- Minimaal 3 jaar ervaring binnen online marketing
- Een sterke affiniteit met de autobranche
- Een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
- Ervaring met Content Management Systemen en duidelijk gevoel voor opmaak
- Ervaring met HTML en Tagmanagement
- Affiniteit met webanalytics en online dashboarding
- Een nauwkeurige en gestructureerde werkhouding
- Een proactieve ingesteldheid en zin voor initiatief
- Een flexibele en klantgerichte instelling.
Lodderstraat 16, 2880 Bornem
https://bmwgroup.talentfinder.be/nl/vacature/37219/website-specialist/