Bekijk onze Training 24/7 en krijg een gratis Kinepolis ticket!

Ontdek het aanbod

Account Manager Integreate

Account Manager Integreate

DPG Media
Account Manager Integreate
Adverteerders willen vandaag meer dan gewoon hun spot, banner of print-ad tonen in media. Ze willen een sterk partnership aangaan en een relevant verhaal vertellen. En daarvoor kunnen ze aankloppen bij Integreate, het creatieve hart van DPG Media Advertising.
Elke dag bedenken en realiseren de teams van Integreate campagnes waarbij de marketing- en businessdoelen van de adverteerder een geïntegreerd verhaal vormen met de media, merken en platformen van DPG Media.
Een geïntegreerde campagne vertrekt natuurlijk vanuit een goed begrip van de noden van de adverteerder. Daarom zoeken wij een consultative salestopper als toffe collega en Account Manager.

JOUW FUNCTIE:

● Je doel is om de noden van onze adverteerders zo goed mogelijk te begrijpen: waar droomt hij van en waar ligt hij ‘s nachts van wakker?
● Hiervoor ga je in rechtstreekse dialoog met de adverteerder en je bouwt een sterke band op.
● Je strategische inzichten in merken en communicatiestrategieën maken dat je een graag geziene sparringpartner bent voor je klanten.
● Al die input vertaal je in een glasheldere briefing voor het creatieve team waarmee je samenwerkt.
● Wanneer je tenslotte het campagne-idee pitcht bij je klant, doe je dat met zo waanzinnig veel passie en overtuigingskracht dat je klant ‘s nachts gaat dromen over jouw creatief concept.
● En... jij weet hoe je een deal moet closen. Uiteraard.

Oké, we zouden hier een rondje vacaturebingo kunnen spelen met begrippen als ‘teamplayer’, ‘affiniteit met digital’, ‘problem solver’, ‘commerciële skills’, ‘klant- en resultaatgericht denken’ etc. Maar dat had je hoogstwaarschijnlijk zelf wel al afgeleid uit je functieomschrijving. Wat we wel nog graag in the picture willen plaatsen:

● 5 jaar ervaring, please
● drietaligheid (Nederlands, Frans, Engels) is een must
● creatief en conceptueel meedenken geeft je energie. En véél :)

WAT JE VAN DPG MEDIA ADVERTISING MAG VERWACHTEN?

Naast veel energie uit je werk en de adrenaline om voor merken te werken die tot de verbeelding spreken, bieden we je een aantrekkelijk salaris en dito legale voordelen. Maar vooral de kans om een belangrijke schakel te worden in het creatieve hart van DPG Media Advertising.

KLINKT ALS HELEMAAL JOUW DING?

Wachten is zelden een goed idee als het gaat om een deal te closen, toch? Gewoon onmiddellijk reageren en overtuig ons van je kwaliteiten. Via mail, cv, motivatiebrief of een kick-ass Google Slide-presentatie?
Vilvoorde
https://dpgmedia2.recruitee.com/l/nl/o/account-manager-integreate