Account Manager

Account Manager

Colruyt Group
Account Manager
Functie:

Symeta Hybrid is dé specialist in het creëren van data-, document- en communicatieoplossingen voor Colruyt Group en externe partners. Om onze continue groei en ambitie te ondersteunen zijn we op zoek naar een account manager die klantrelaties beheert en met een neus voor commerciële opportuniteiten.

Jouw takenpakket als account manager:
- Als account manager ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe leads. Om nieuwe klanten aan te trekken ben je grotendeels bezig met prospectie. Cold calling, presentaties geven, demo’s presenteren, je doet het allemaal met evenveel drive en passie.
- Nieuwe prospecten volg jij op van het eerste contact tot het afsluiten van het contract. Dankzij jouw enthousiaste en professionele aanpak bouw je met nieuwe klanten snel een duurzame relatie op.
- Jij bent het gezicht van Symeta Hybrid op verschillende beurzen, conferenties en netwerkevents.
- Je bent daarnaast het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten in jouw portefeuille. Je gaat dagelijks op klantenbezoek en zorgt ervoor dat je een goede relatie met hen onderhoudt. Je speelt in op hun noden en biedt steeds de beste oplossing aan.
- Je houdt de sector goed in de gaten. Wat doet de concurrentie? Wat zijn de sectortrends?  Jij bent als eerste op de hoogte. Je zamelt de nodige informatie in en zet dit om naar nieuwe opportuniteiten.

De dagen dat je niet op klantenbezoek bent, werk je in Haasrode of Sint-Pieters-Leeuw.

Profiel:
- Kennis en ervaring – Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma en je kan bouwen op 5 à 10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Als je die ervaring hebt opgebouwd in de IT-sector dan is dat een pluspunt.
- Commercieel en klantgericht – De klant staat bij jou centraal en je begrijpt snel wat hij/zij verwacht. Presentaties en onderhandelen kan jij als de beste. Als er iemand weet hoe je een deal kan sluiten, dan ben jij het wel.
- Assertief en ondernemend – Je durft als accountmanager een standpunt in te nemen, toont initiatief en je kan knopen doorhakken. Je gaat altijd voor het beste resultaat en gaat steeds op zoek naar manieren om je resultaten nog beter te maken. Sales targets haal jij probleemloos en je doet er graag nog een schepje bovenop.
- Zelfstandig – Autonoom werken is voor jou geen enkel probleem. Bovendien ben je graag onderweg en ontmoet je graag nieuwe mensen. Deze job waarbij je vaak bij klanten en prospecten vertoeft is jou dan ook op het lijf geschreven.
- Talenkennis – Je communiceert vlot en duidelijk in het Nederlands, Frans en het Engels.

Wij bieden:
- Boeiende job – Als accountmanager kan je rekenen op een boeiende job waarin elke dag anders is. Bovendien kom je terecht in een gedreven team en krijg je de kans om een breed netwerk uit te bouwen, zowel in onze groep als daarbuiten.
- Dynamische werkomgeving – In deze rol krijg je veel ruimte om zelf initiatief te nemen en nieuwe voorstellen op tafel te leggen. Heb je een idee? We horen het graag.
- Doorgroeimogelijkheden – Colruyt Group biedt reële doorgroeimogelijkheden aan, naast talloze mogelijkheden tot professionele en persoonlijke ontwikkeling.
- Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je tal van extralegale voordelen.
St-Pieters-Leeuw of Haadrode
31121 - 4y1l - uba
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/19178