Advertising Operations medewerker

Advertising Operations medewerker

Mediafin NV
Advertising Operations medewerker
Advertising Operations medewerker

Je bent onze duizendpoot in het hart van de advertentie afdeling van Mediafin, Trustmedia.

Wanneer je houdt van interne en externe klantencontacten, meewerken aan projecten, het continu verbeteren van processen, of je hebt ervaring of interesse in advertising, dan is deze job helemaal weggelegd voor jou!

-Je vervolledigt het team van advertising operations (7 mensen), en helpt hen digitale (https://www.tijd.be, https://www.lecho.be) en print (krant en magazines) campagnes in te boeken. Je bewaakt de productieflow in samenspraak met je interne klanten, en zorgt ervoor dat de campagnes tijdig verschijnen en de nodige doelstellingen halen (bv. views, clicks).

-Je bent het aanspreekpunt voor jouw interne klanten bij vragen over beschikbaarheid i.v.m. de digitale en print campagnes, bewaakt het proces van aanlevering, beoordeelt en controleert het aangeleverde materiaal.

-Je bent – samen met het team - verantwoordelijk voor het inboeken van de omzet van advertentiecampagnes. Je bewaakt de volledige administratieve flow tot en met de opvolging van credit nota’s.

-Je houdt van projectwerk. Je werkt mee aan het verbeteren van de administratieve en operationele processen. Je neemt initiatieven, communiceert vlot met alle stakeholders en zorgt ervoor dat nieuwe werkwijzen vlot geaccepteerd worden binnen het team.

-Je neemt een centrale rol in binnen het team voor jouw interne klanten, zonder jou gaan de online en print campagnes niet live, leveren ze niet correct uit, of krijgt de klant geen correcte factuur.

Jouw profiel

-Je werkt voor een tweetalig bedrijf (De Tijd/L’Echo,…): daarom wordt er van jou verwacht dat je het Nederlands en het Frans zeer goed beheerst.

-Je bent accuraat en communicatief, met een grote interesse in administratieve processen en digital advertising.

-Klantentevredenheid en samenwerken bezorgt jou de nodige voldoening in jouw job.

-Kennis en ervaring met verschillende campagne management systemen en bij uitbreiding van HTML, javascript en andere talen is een pluspunt.

-Je hebt een brede en algemene opleiding gevolgd, minimaal op bachelor niveau. In elk geval is logisch en gestructureerd denken piece of cake voor jou.

-Je bent nauwkeurig, stressbestendig, flexibel en georganiseerd. Je werkt graag en goed in teamverband.

-Je bent iemand die resultaatgericht is en probleemoplossend denkvermogen aan de dag legt.

-Je bent ondernemend en werkt graag projectmatig.

We bieden jou

Bij Mediafin kom je terecht in een succesvol mediabedrijf. Innovatie, ambitie en ondernemingszin maken deel uit van ons DNA. Talent vormt de kern van wie we zijn, daarom hechten we ook zoveel belang aan je persoonlijke ontwikkeling, een fijne werksfeer en een aangename werkomgeving op de bruisende site van Tour & Taxis.
1000 - Brussel (Brussel )
https://jobs.mediafin.be/nl/advertising-operations-medewerker