CRM Specialist

CRM Specialist

Stellantis Belux S.A.
CRM Specialist
Stellantis is een toonaangevende mondiale automaker die wordt aangedreven door een heldere visie: bewegingsvrijheid aan iedereen bieden door betaalbare, veelzijdige en duurzame mobiliteitsoplossingen. De kracht van ons bedrijf ligt in de breedte van ons portfolio van iconische merken, de diversiteit en passie van onze 300,000 werknemers en onze diepe wortels in de gemeenschappen waar we actief zijn.

De merken die Stellantis Belux verdeelt zijn Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Peugeot en Opel.


Als CRM Specialist binnen onze directie Customer Management Office krijg je een aantal merken toevertrouwd. Je werkt nauw samen met hun teams en neemt deel aan de voorbereiding van de jaarlijkse strategie en het jaarlijkse CRM/PRM-plan, afhankelijk van de commerciële activiteiten (e-mail, SMS, Push My Brand, ...). Je blijft dan ook op de hoogte van hun actualiteit, activiteiten en acties.

Je bent verantwoordelijk voor de CRM/PRM-acties en kent de databases die daarvoor gebruikt worden, zorgt voor het lanceren van e-mailcampagnes (contactplannen, tactische, lanceringscampagnes, enz.), leidt het team van het CRM/PRM-agentschap en verzeker je van de correcte uitvoering van het contract. Je analyseert de campagneprestaties en brengt er verbeteringen aan.

Daarbij hou je ook een oog op het budget toegewezen aan acties die buiten de scope van het agentschap vallen.

Je staat natuurlijk in voor het verbeteren van klantencontacten, de leadsverzameling en het verhogen van klanttevredenheid en -binding


Wie ben je?

Je hebt een bachelor- of masterdiploma in communicatie of marketing op zak. Je hebt een bijkomende troef indien je CRM-gerelateerde functie uitgeoefend hebt.

Je levert een kwalitatief werk met oog voor details en bent klantgericht. Je bent gekend voor je verantwoordelijkheidsgevoel en het feit dat je initiatieven neemt. Je jongleert met de prioriteiten en kan je werk optimaal organiseren.

Je beheerst de Office 365-tools, Salesforce Marketing Cloud.

De talen van Molière en Vondel hebben geen (of toch zeer weinig) geheimen meer voor jou. Indien je nog Shakespeare (of Dan Brown) leest en een gesprek met Simon Sinek kan houden, is het plaatje compleet.


Wat bieden we aan?

Als je bij Stellantis komt werken, sluit je je aan bij een autogroep van wereldklasse, met een industrieel erfgoed van meer dan 200 jaar, dat bijdraagt aan de geschiedenis van de automobielwereld. Gedreven door het voortdurende streven naar innovatie en uitmuntendheid biedt Stellantis u een uitdagende en lonende werkomgeving. Stellantis is een pionier en leider op het gebied van schone technologie en duurzame mobiliteit en streeft ernaar om op de hoogte te blijven van de belangrijkste trends die de wereld doen bewegen. Dankzij een geweldige teamgeest en een duidelijk afgebakende strategie is de Groep veeleisend, gewaagd en flexibel, en neemt hij nota van de belangrijkste veranderingen voor de auto van morgen.

Je maakt deel uit van een dynamisch team waar een ongedwongen doch geëngageerde sfeer heerst.

Je krijgt een contract van onbepaalde duur en aantrekkelijke voorwaarden met tal van extralegale voordelen (firmawagen, groeps- en hospitalisatieverzekering en ambulante zorgen, maaltijdcheques, resultaatsgebonden bonus, ...).

Interesse ? Stuur je CV en motivatiebrief naar genevieve.michiels@stellantis.com
Brussel (NATO)
CMO CRM