Bekijk onze Training 24/7 en krijg een gratis Kinepolis ticket!

Ontdek het aanbod

Copywriter Dreambaby (NL)

Copywriter Dreambaby (NL)

Colruyt Group
Copywriter Dreambaby (NL)
Functie:

Werken bij Dreambaby, de babyspecialist van Colruyt Group die iedere dag groeit, is werken in een stimulerende omgeving waar je echt geapprecieerd wordt. Als product content medewerker schrijf je wervende teksten voor onze webshop. Dat jij je job goed doet, zien we in de cijfers en dat kan tellen.

Jouw takenpakket als product content medewerker:
Je voorziet elk product van beschrijvende en functionele tekst op basis van productspecificaties en foto’s die je doorkrijgt van aankoop.
Als vlotte copywriter vertaal je productinformatie naar klantgerichte teksten die informeren en inspireren. Met je commerciële feeling voel je haast instinctief aan met welke argumenten je potentiële klanten over de streep trekt. Je belicht moeiteloos de voordelen van elk product en houdt rekening met de SEO-score. Op basis van het koop- en zoekgedrag van klanten kies je relevante keywords en link je door naar accessoires en vergelijkbare producten.
Je teksten worden opgenomen in onze productdatabase en zijn daar breed beschikbaar voor gebruik op verschillende dragers en kanalen, onder andere in marketingacties.
Je wordt onderdeel van productgroepwerking. De verschillende productgroepen binnen Dreambaby worden verdeeld onder de Copywriter NL en FR en die nemen elk de eerste taal voor hun rekening. Daarnaast zit je voor jouw productgroepen ook maandelijks in het productgroepplateau om goed de voeling te behouden met de evolutie in jouw categorieën.
Je schrijft heel wat content voor onze blog en onze sociale mediakanalen. Hiervoor werk je nauw samen met onze content marketeer. Alle teksten worden constant geoptimaliseerd en up-to-date gehouden en worden geschreven in de specifieke Dreambaby-copy-huisstijl en rekening houdend met SEO key words.
Je bouwt actief onze productdatabase uit en rapporteert op een duidelijke manier over de status hiervan.
Je voert kwaliteitscontroles op de webshop uit en rapporteert problemen.
Je werkt in Halle en kan 2 dagen per week thuiswerken of in één van onze regionale kantoren (Mechelen, Zwijnaarde,…).

Profiel :

Opleiding en ervaring – Je hebt bij voorkeur een diploma in een taalkundige of commerciële richting of je hebt gelijkwaardige ervaring. Je hebt affiniteit met de producten van Dreambaby.
Taalgevoel en nauwkeurigheid – Je hebt een accurate en creatieve schrijfstijl en houdt ervan om de puntjes op de i te zetten. En spellingsfouten? Die vinden we bij jou niet.
Commerciële feeling – Je schrijft teksten met een commerciële flair. 
Coördinerende skills – Je volgt je taken nauwgezet op en kan omgaan met deadlines.
Communicatievaardigheden – Je beschikt over sterke communicatievaardigheden en voelt je goed in een team.
Zelfstandig en proactief – Je weet van aanpakken en kan autonoom aan de slag.
Talenkennis – Je beheerst het Nederlands uitstekend en hebt een goede kennis Frans.

Aanbod :

Impact – Geloof het of niet, maar jouw werk heeft een enorme impact op onze online verkoopcijfers. Hoe vlotter en duidelijker jouw productteksten, hoe sneller onze klanten een artikel aan hun virtuele winkelmandje toevoegen.
Opleiding – Je mag rekenen op een uitgebreid aanbod van interne en externe opleidingen, afgestemd op je ervaring en competenties. Zo ontwikkel je je talenten optimaal.
Netwerk – Je werkt nauw samen met andere online copywriters, webshopbeheerders, marketeers, de SEO-expert en bouwt dus snel een breed netwerk uit.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een mooi nettoloon krijg je extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
Halle
32063
http://jobs.colruytgroup.com/nl/v/19659