Customer Experience Expert

Customer Experience Expert

P&V Group
Customer Experience Expert
Klanttevredenheid staat centraal in de strategie van de P&V-groep. Een belangrijk aspect daarin is deze tevredenheid meten, begrijpen en omzetten in inzichten. Het opvolgen van de evoluties in noden en verwachtingen van de klanten is cruciaal, om ons te verzekeren dat onze producten en diensten mee evolueren met deze noden. Naast het meten maakt het laten leven van de klantgerichtheid binnen en buiten onze organisatie een belangrijk aspect uit van deze functie.

Je taken

Binnen het team Business Development Non-Life en met een focus op de ecosystemen Niet-Leven (Mobility, Home & Family, …) zijn je hoofdverantwoordelijkheden:
- Ad hoc klantenstudies met de juiste aanpak opzetten en opvolgen, om pertinente klanteninzichten te genereren (inclusief budgetopvolging)
- De recurrente studies (NPS-programma, agenten- en makelaars-tevredenheidstudies) opvolgen en werksessies organiseren samen met de Customer Experience Expert Life
- Actief promoten van een klantgerichte cultuur via interne en externe communicatie met behulp van het team communicatie en NPS-ambassadeurs
- Networking en marktopvolging om vinger aan de pols te houden met de trends en marktevoluties i.v.m. klantgerichtheid, marktonderzoek en klanttevredenheid.

Je profiel

Niveau master of gelijkwaardig. Minimum 5 jaar ervaring in een gelijksoortige functie of in 1 van volgende domeinen: customer experience, market research, marketing, customer journey expert.

- Klantgericht denken en handelen maakt deel uit van jouw DNA
- Je hebt ervaring met marktstudies, Net promoter Score - NPS (of andere vormen van customer insights), het opzetten van marktstudies, continuous improvement, het vertalen van inzichten naar acties of processen, oplossingen uitwerken met een klantgerichte insteek.
- Je bent analytisch, communicatief en creatief
- Je beschikt over een kritische blik en durft duidelijk en overtuigend te argumenteren;
- Je kan omgaan met weerstand en dit ombuigen naar een veranderingsproces door empathie, diplomatie en de juiste argumenten voorleggen ten voordele van de klant
- Nederlands en Frans spreek je met gemak, Engels is een plus

Ons aanbod

- Contracttype: onbepaalde duur
- Werklocatie: Brussel in combinatie met thuiswerken - Koningsstraat 151, 1210 Brussel
- Extralegale voordelen: De P&V Groep biedt heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, ecocheques, een bedrijfsrestaurant, een cafetariaplan, flexibele werktijden en telewerkmogelijkheden, maar ook personeelskortingen bij verschillende partners (en een auto voor bepaalde functies).

Waarom werken voor de P&V Groep?
- De P&V Groep is een coöperatieve verzekeringsmaatschappij die verzekeringen toegankelijk wil maken voor zoveel mogelijk mensen. Daarnaast leveren we een actieve bijdrage aan een meer solidaire samenleving via onze ecologische en maatschappelijke projecten. Onze Stichting P&V ondersteunt actief burgerschap en komt op tegen de sociale uitsluiting van jongeren.
- Wij zijn een Belgische groep, dat betekent dat alle beslissingen in België worden genomen.
- De P&V Groep stelt de mens centraal, zowel medewerkers als klanten. We willen een groep zijn met een menselijke waarde en tegelijkertijd een prominente plaats in de Belgische verzekeringsmarkt behouden.

De P&V Groep ondersteunt een beleid van diversiteit en inclusie in de rekrutering van haar medewerkers. We zijn vooral op zoek naar talent, ongeacht gender, leeftijd, afkomst, culturele achtergrond of geloofsovertuiging. Als coöperatie is solidariteit een van de pijlers van de P&V Groep. Wij vinden het dan ook belangrijk dat ons bedrijf een vertegenwoordiging is van de diverse samenleving waarin we leven.
Brussel
req395
Meer informatie