Digital Communication Specialist

Digital Communication Specialist

Stellantis Belux S.A.
Digital Communication Specialist
Stellantis is een toonaangevende mondiale automaker die wordt aangedreven door een heldere visie: bewegingsvrijheid aan iedereen bieden door betaalbare, veelzijdige en duurzame mobiliteitsoplossingen. De kracht van ons bedrijf ligt in de breedte van ons portfolio van iconische merken, de diversiteit en passie van onze 300,000 werknemers en onze diepe wortels in de gemeenschappen waar we actief zijn.

De merken die Stellantis Belux verdeelt zijn Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Peugeot en Opel.


Als Digital Communication Specialist binnen onze directie Customer Management Office beheer je de verschillende websites, de gedragsanalyses en de uitvoering van acties om onze digitale trajecten te verbeteren en ben je verantwoordelijk voor:

- de beste klantervaring op de websites van de Merken in de Belux door het optimaliseren van de informatie en - - de best mogelijke web architectuur,
- de ontwikkeling en controle van alle op het grote publiek gerichte websites (landensites, minisites, showrooms, configurator, e-dealer, SOL, enz.),
- de integratie van online formulieren,
- alle communicatie voor de verschillende afdelingen op alle websites en mini-sites,
- de implementatie van SEO en pop-ins voor de verschillende sites.


Om dit te kunnen realiseren zal je takenpakket bestaan uit, o.a.:
- de opvolging en de ontwikkelingen van de internetsites en minisites (showrooms) van de
Merken in België (FR en NL) en in het Groothertogdom Luxemburg. Dit doe je ook voor de e-dealers-, voorraad en inruilsites,
- het agentschap informeren over elke aanpassing, nieuwe inhoud op de site en het opvolgen van het project tot het online wordt gezet op de site,
- de actualisering en aanpassing van de internationale inhoud voor de sites en de creatie en de aanpassing van lokale inhoud voor België NL/FR en GDL,
- i.s.m. de verschillende afdelingen (F2ML, Service contracts, Aftersales, B2B), de implementatie van alle sites die aan elke activiteit zijn gewijd en de updates
- de implementatie van nieuwe ontwikkelingen, aanpassingen, integratie van nieuwe modules (live chat, online offerte, Selling Online, Omnichannel...),
- de follow-up van de KPI's, doelstellingen, leads, enz. van het te ondersteunen van de merken via het digitale ecosysteem.

In samenwerking met de teams van de verschillende merken zorg je voor de validatie van de internetontwikkelingen en het naleven van de digitale roadmap. Je coördineert ook het proeflezen en de validatie van inhoud.

Als Digital Specialist ben je ook goed geplaatst om verbeteringen, evoluties en/of nieuwe projecten aan het team voor te stellen.

De prestaties van sites, pagina's en andere links controleren. URL’s aan merken/agentschappen verstrekken.

Je blijft ook op de hoogte van de actualiteit van de merken, producten, meetings, enz. om alle kennis te hebben die nodig is voor een digitale reis in overeenstemming met het imago, de tone&style en de nieuwigheden van het merk.

Wie ben je?

Je hebt een bachelor- of masterdiploma in communicatie of marketing op zak. Je hebt een bijkomende troef indien je een training over computerprogramma's, grafische applicaties en internet gevolgd hebt en/of reeds een functie in marketing of digital uitgeoefend hebt.

Je ontwerp- en creatieve vaardigheden worden met je functionele expertise aangevuld (processen, taken, restricties, gegevens, ...).

Je levert een kwalitatief werk met oog voor details en bent klantgericht. Je bent gekend voor je verantwoordelijkheidsgevoel en het feit dat je initiatieven neemt. Je jongleert met de prioriteiten en kan je werk optimaal organiseren.

Je beheerst de Office 365-tools, CMS, HTML, Photoshop en hebt een basiskennis van specifieke nternettechnologieën (Flash, XML, CSS, HTML5)

De talen van Molière en Vondel hebben geen (of toch zeer weinig) geheimen meer voor jou. Indien je nog Shakespeare (of Dan Brown) leest en een gesprek met Simon Sinek kan houden, is het plaatje compleet.

Wat bieden we aan?

Als je bij Stellantis komt werken, sluit je je aan bij een autogroep van wereldklasse, met een industrieel erfgoed van meer dan 200 jaar, dat bijdraagt aan de geschiedenis van de automobielwereld. Gedreven door het voortdurende streven naar innovatie en uitmuntendheid biedt Stellantis u een uitdagende en lonende werkomgeving. Stellantis is een pionier en leider op het gebied van schone technologie en duurzame mobiliteit en streeft ernaar om op de hoogte te blijven van de belangrijkste trends die de wereld doen bewegen. Dankzij een geweldige teamgeest en een duidelijk afgebakende strategie is de Groep veeleisend, gewaagd en flexibel, en neemt hij nota van de belangrijkste veranderingen voor de auto van morgen.

Je maakt deel uit van een dynamisch team waar een ongedwongen doch geëngageerde sfeer heerst.

Je krijgt een contract van onbepaalde duur en aantrekkelijke voorwaarden met tal van extralegale voordelen (firmawagen, groeps- en hospitalisatieverzekering en ambulante zorgen, maaltijdcheques, resultaatsgebonden bonus, ...).

Wil je je kandidaat stellen, stuur je motivatiebrief en CV naar genevieve.michiels@stellantis.com
Bruxelles (NATO)
CMO Digital