Digital Marketing & Campaign coordinator

Digital Marketing & Campaign coordinator

Reynaers Aluminium
Digital Marketing & Campaign coordinator
Jouw takenpakket:


Als Digital marketing & campaign manager maak je deel uit van een enthousiast en dynamisch team dat instaat voor de marketing en communicatie voor Reynaers Aluminium Belux en Forster België. Vanuit jouw rol sta je in voor de volledige marketing van de particuliere doelgroep en ben je binnen het team dé online specialist.

Campagnes en Content

Je ontwikkelt en coördineert de campagnes en beheert het budget voor jouw doelgroep – de particuliere (ver)bouwer.
Je coördineert de creatie van alle marketing materials (copy, visuals, fotografie, video's, banners, etc.) met ondersteuning van externe partners.
Je bent verantwoordelijk voor de content planning van het marketing team. Je houdt het overzicht, gaat op zoek naar interessante thema’s, bewaakt deadlines en stemt de planning & inhoud af met je collega’s.
Je gaat actief op zoek naar manieren om de campagnes en content zo optimaal mogelijk in te zetten, zowel online als offline. Hiervoor stel je jaarlijks je media plan op en beheer je het budget.
Digital

Je werkt mee aan de verdere uitbouw van onze websites, onze marketing automation en alle webprojecten in samenwerking met het internationale marketingteam van Reynaers Group.
Je coördineert de online lead generation campagnes (LinkedIn, Facebook, Instagram, Pinterest, Google Ads, programmatic, Email, Direct Marketing …)
Data gedreven marketing is je niet onbekend
Je monitort de prestaties van de marketinginitiatieven en zoekt continu verbeteringen op om onze doelgroep van particulieren te bereiken.
Je volgt de trends binnen de sector en brengt nieuwe ideeën aan. Je gaat de uitdaging aan om de nieuwste trends op het vlak van online media verder te implementeren in de marketingstrategie, rekening houdend met de doelgroep.


Jouw profiel:

Je beschikt over een Bachelor/Masterdiploma, bij voorkeur in communicatie of marketing hebt minstens 5 jaar relevante ervaring
Je bent iemand die initiatief neemt en projectmatig kan werken.
Je bent een organisatorisch talent, coördineert verschillende taken en respecteert deadlines.
Je kan zelfstandig werken, nauwkeurig, correct en met zin voor detail.
Je hebt ervaring in online tools zoals CMS, Marketing automation, Google Analytics, Google Ads, Meta, …
Je bezit goede communicatie skills in het Nederlands, Frans en Engels.
Je bent volledig vertrouwd met het Office-pakket. Kennis van Photoshop en/of InDesign zijn een troef


Jouw nieuwe werkomgeving:

Een aangename en dynamische werksfeer met elke dag een nieuwe uitdaging.
De mogelijkheid om je stempel te drukken op de toekomst, bij een maatschappelijk verantwoord en duurzaam bedrijf, dat de kaart trekt van innovatie en digitale technologie.
De kans om jezelf te ontplooien en om professionele opleidingen te volgen.
Een competitief loon en tal van extralegale voordelen, in ruil voor je expertise en inzet.
Een mobiliteitsplan dat je de mogelijkheid biedt om je gemakkelijk, gezond en groen naar het werk te verplaatsen.
Over ons

Bij Reynaers Aluminium kom je terecht bij dé specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van geavanceerde en duurzame aluminiumoplossingen voor architectuur toepassingen. Partners over heel de wereld verwerken al meer dan 50 jaar de oplossingen van het Belgische familiebedrijf tot mooie ramen, deuren en gevelsystemen. Met 2750 werknemers in meer dan 40 verschillende landen en een jaaromzet van 638 miljoen euro (2021) ben je tegelijk zeker van een internationale omgeving met een hoog ambitieniveau.

Jouw werkplek in België is de Reynaers Campus in Duffel, het hoofdkantoor van Reynaers. De Campus huisvest niet alleen kantoren, je vindt er onder andere ook een Technology Centre, Training Centre, 62 000 m² magazijnen en een virtual reality ontmoetingsruimte voor partners.

Together for Better is ons motto. We gaan met onze diensten heel ver in de ondersteuning van klanten, architecten en investeerders. Met onze open en proactieve samenwerkingen kunnen we de hoogste standaarden realiseren en samen de beste resultaten behalen in elk project, groot of klein.
Duffel
Marketing Belux
https://reynaers.csod.com/ux/ats/careersite/1/home/requisition/5?c=reynaers&lang=nl-NL&_gl=1*1g2jsqb*_ga*MTcwMzE2MjQwOC4xNjcwODQxNzc5*_ga_C2RV08EEGQ*MTY3ODEwOTM2Ny4xOTAuMS4xNjc4MTA5NTk4LjAuMC4w*_ga_44KFJBH95Y*MTY3ODEwOTM2Ny4xODYuMS4xNjc4MTA5NTk4LjMwLjAuMA..