Bekijk onze Training 24/7 en krijg een gratis Kinepolis ticket!

Ontdek het aanbod

Digital Marketing Specialist

Digital Marketing Specialist

Matexi
Digital Marketing Specialist
Bouw je graag mee aan de digitale groei van Matexi? Detecteer je spontaan digitale opportuniteiten, draag je deze graag uit en streef je naar optimale online marketing resultaten? Ben jij een digitale ambassadeur die strategisch kan meepraten over social media marketing en content marketing? Dan ben jij misschien de stuwende digitale expert die we zoeken om het Marketing Team te vervoegen.


DIT DOE JE

- Als onze digitale (marketing) specialist zet je digitale marketing campagnes op poten (Facebook ads, SEA, SEO, email marketing, Google display, content management, dashboards…) in nauw teamwork met regionale marketing specialisten.
- Je digital expertise laat je toe online campagnes naar "the next level" te brengen. Je vertrekt hierbij steeds vanuit het oogpunt van de klant.
- Je analyseert en monitort de resultaten van de campagnes en acties via onder meer Analytics, Hubspot en Power BI.
- Je implementeert de marketing strategie door efficiënte flows uit te tekenen en door maximaal te focussen op marketing automation.
- Je bent trotse ambassadeur van de digital first and customer oriented marketing strategie en volgt marketing trends als een tweede natuur.
- Je trekt mee marketing gerelateerde interne projecten en vormt een brug tussen marketing en projectverantwoordelijken. Je vindt makkelijk de balans tussen kwaliteit, budget en deadlines. Dat je al je projecten op hoog niveau aflevert spreekt voor zich. Naast dat je een uitstekende projectmanager bent heb je ook inhoudelijke digitale kennis.

DIT BEN JE

- Je hebt een Master/Bachelordiploma in communicatie, marketing of digitale media en hebt bovendien een eerste werkervaring in digitale marketing achter de rug.
- Je analytische en kritische geest helpt de resultaten te visualiseren en marketinginitiatieven te challengen en verbeteren.
- Je bent gedreven, leergierig en een echte teamplayer met tonnen analytisch vermogen.
- Je weet van aanpakken en werkt zelfstandig van probleem naar oplossing
- Je hebt ervaring met het bedenken, inrichten en promoten van geautomatiseerde marketing (e-mails)flows. Ervaring hierin binnen Hubspot is een troef.;
- Je hebt ervaring met en begrip van lijsten, segmentatie, personalisatie, data en inbound marketing; leadgeneratie en lead nurturing;
- Je kan de creatieveling in je loslaten door onze vastgoedprojecten digitaal te boosten.
- Je hebt kennis van geschreven en gesproken Engels en Frans (tweetaligheid Frans is een ferme plus!).


DIT KRIJG JE

- Een aantrekkelijk basisloon en een waardevol pakket extralegale voordelen.
- Een enthousiast team rondom jou met elk hun eigen expertise. Je kunt je ervaring perfect toepassen en je verder ontwikkelen tot een nog betere specialist. Iedereen in het team heeft zijn eigen specialisatie en daarom horen we graag wat de jouwe is!
- Een opleidings- en ontwikkelingstraject op jouw maat via de Matexi Academy.
- Nooit een saaie werkdag, en genoeg vrije dagen om je batterijen op te laden.
- Een job in een gezond bedrijf: Matexi is marktleider en heeft een sterke visie.


DIT ZIJN WIJ

Sinds zijn oprichting in 1945 biedt Matexi aan iedereen de kans om een betaalbare, duurzame en kwaliteitsvolle woning aan te schaffen. Onder het motto ‘Welkom in de buurt’ creëert Matexi buurten die inspireren om samen meer van het leven te maken.

Matexi heeft kantoren in elke Belgische provincie, in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in het Groothertogdom Luxemburg en in Warschau (Polen). Met ruim 350 medewerkers ontwikkelt Matexi momenteel 600 buurten in 300 steden en gemeenten. Matexi realiseert zo meer dan 1500 woningen en appartementen per jaar.
Flexibele werkplek: kantoren in onder andere Antwerpen - Grimbergen - Waregem
https://www.matexi.be/nl/vacatures/digital-marketing-specialist-antwerpen