(Jr.) Account Executive Finance

(Jr.) Account Executive Finance

Mediafin
(Jr.) Account Executive Finance
Jouw uitdaging
Heb je zin om in een aangenaam experten team terecht te komen waar je veel kan bijleren? Ben je op zoek naar een (eerste) job met de nodige afwisseling in sales, klantenrelaties en administratie? Ben je geïnteresseerd door de mediawereld?

Dan past deze functie zeker bij jou…

Binnen Trustmedia, de advertising solutions afdeling van Mediafin, zijn we op zoek naar een dynamische en klantvriendelijke (Jr.) Account Executive Finance.

Wat houdt jouw takenpakket in?

Je beheert je klantenportefeuille die bestaat uit bedrijven in de finance-sector en beursgenoteerde bedrijven.

Je weet de noden van de klanten te vertalen naar bestaande of nieuwe proposities van Trustmedia.

Dankzij jouw proactieve ingesteldheid, weet je opportuniteiten te identificeren. Op basis hiervan stel je gerichte communicatie- en reclameoplossingen voor.

Dit combineer je met administratieve taken: administratieve ondersteuning van jouw rechtstreekse collega’s voor oa de opmaak van offertes, het beheer van de klantenfile, …

Je vult je dagtaken zelfstandig in, in samenspraak met beide accountmanagers en je rapporteert aan de Business Partner.

Jouw profiel
Je beschikt over een uitstekende kennis van het Frans en Nederlands, zowel gesproken als geschreven, of Nederlands en Engels.

Je hebt een sterke commerciële drive.

Je hebt een relevante sales/admin ervaring of je bent onlangs afgestudeerd en je bent op zoek naar een eerste commerciële ervaring met veel leermogelijkheden.

Jouw specifieke expertise is de uitbouw van langetermijnrelaties. Daarnaast aard je perfect in een omgeving met korte deadlines, die sales op een resultaatgerichte manier aanpakt.

Je bent uiteraard proactief, maar jouw toegevoegde waarde ligt ook in je organisatievermogen en je administratieve vaardigheden.

Je bent een teamplayer, maar wel een met een sterke ondernemingszin.

Je bent een topambassadeur van onze titels De Tijd|L’Echo.

We bieden je
Bij Mediafin kom je terecht in een succesvol mediabedrijf. Innovatie, ambitie en ondernemingszin maken deel uit van ons DNA. Talent vormt de kern van wie we zijn. Daarom hechten we veel belang aan je persoonlijke ontwikkeling, een fijne werksfeer en een aangename werkomgeving op de bruisende site van Tour & Taxis.

Over Trustmedia

Trustmedia is de Advertising Solutions afdeling van Mediafin, uitgever van de zakenkranten en nieuwssites De Tijd en L’Echo, de personal finance magazines Netto/Mon Argent, het weekendmagazine Sabato en de nieuwsbrieven De Belegger/L’Investisseur.

Met steeds vernieuwende communicatieoplossingen speelt Trustmedia in op de behoeften van haar klanten en streeft daarbij steeds naar het versterken van hun groei en hun marktpositie.

Research, advertising, crossmediale content services, projecten op maat en datatoepassingen, behoren tot de expertises van onze medewerkers. Hun oplossingen vertalen zich in steeds meer klanten. Op die manier verzekert Trustmedia aan bedrijven en organisaties een directe en efficiënte toegang tot het unieke en steeds groeiende lezerspubliek van De Tijd en L’Echo.
Brussel
Meer informatie