Marketeer Mobility

Marketeer Mobility

P&V Groep
Marketeer Mobility
Voor onze Non-Life Business Development afdeling zijn we op zoek naar een ervaren Marketeer.

Als Mobility Marketeer coördineer je een reeks klantenacties en partnerincentives om de gedefinieerde doelstellingen te bereiken en de zichtbaarheid van mobiliteitsproducten te garanderen. Je maakt deel uit van een team van 5 collega’s.

Je taken

- Je zet acties op (on- en offline) om aanbiedingen en producten op de markt te brengen die overeenstemmen met de behoeften van de klant.
- Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt om marktkansen te identificeren in de verschillende productgebieden, partnerschappen en technologische en regelgevende ontwikkelingen.
- Je analyseert Non-Life productportfolio's en toegewezen partnerschappen om mogelijkheden te identificeren voor cross-selling of het behouden van bestaande klanten.
- Je bent het aanspreekpunt voor de distributieafdeling.
- Je werkt samen met de Product Managers om een nieuw product/partnerschap te lanceren of wijzigingen aan te brengen aan het bestaande product en te voldoen aan de verwachtingen van de Sales afdeling en/of de Partner in het kader van commerciële acties.
- Je werkt samen met de Campagne Managers om concrete actieprojecten uit te voeren die voortvloeien uit het actieplan door reclamemateriaal, acties en evenementen voor te bereiden en door samen te werken met andere interne- (Sales, Communicatie, Facility Management, Legal, Compliance, Operations, etc.) en/of externe afdelingen (Marketing Partners, Externe Agentschappen, Consultants, etc.), waarbij je zorgt voor coördinatie tussen de verschillende spelers op het gebied van planning, budget en kosten en regelmatig feedback geeft om het marketingplan te realiseren.
- Je vergelijkt de doelstellingen met wat er is bereikt voor elke marketingactie en voert concrete verbeteringen door obv de bevindingen voor elke marketingactie, om het marketingplan te evalueren. Daarnaast organiseer je periodieke rapportages over de activiteiten in het marketingplan aan het management en externe partners waar nodig.
- Je controleert, bewaakt en rapporteert aan je manager over de budgetten per marketingactie om het marketingbudget onder controle te houden.

Je profiel

- Je hebt een bachelor- of masterdiploma economie/marketing of gelijkwaardige ervaring.
- Je hebt minstens 5 jaar ervaring als Marketeer
- Ervaring in verzekeringen en meer bepaald in niet-levensverzekeringsproducten (IARD) is een pluspunt.
- Je hebt een zeer goede kennis van het Frans of Nederlands en een zeer goede kennis van de andere taal
- Je bent gemotiveerd, proactief en in staat om met deadlines te werken

Ons aanbod

- Contracttype: onbepaalde duur
- Werklocatie: Brussel in combinatie met thuiswerken - Koningsstraat 151, 1210 Brussel
- Extralegale voordelen: De P&V Groep biedt heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, ecocheques, een bedrijfsrestaurant, een cafetariaplan, flexibele werktijden en telewerkmogelijkheden, maar ook personeelskortingen bij verschillende partners (en een auto voor bepaalde functies).

Waarom werken voor de P&V Groep?

- De P&V Groep is een coöperatieve verzekeringsmaatschappij die verzekeringen toegankelijk wil maken voor zoveel mogelijk mensen. Daarnaast leveren we een actieve bijdrage aan een meer solidaire samenleving via onze ecologische en maatschappelijke projecten. Onze Stichting P&V ondersteunt actief burgerschap en komt op tegen de sociale uitsluiting van jongeren.
- Wij zijn een Belgische groep, dat betekent dat alle beslissingen in België worden genomen.
- De P&V Groep stelt de mens centraal, zowel medewerkers als klanten. We willen een groep zijn met een menselijke waarde en tegelijkertijd een prominente plaats in de Belgische verzekeringsmarkt behouden.

De P&V Groep ondersteunt een beleid van diversiteit en inclusie in de rekrutering van haar medewerkers. We zijn vooral op zoek naar talent, ongeacht gender, leeftijd, afkomst, culturele achtergrond of geloofsovertuiging. Als coöperatie is solidariteit een van de pijlers van de P&V Groep. Wij vinden het dan ook belangrijk dat ons bedrijf een vertegenwoordiging is van de diverse samenleving waarin we leven.
Brussel in combinatie met thuiswerken
1459
Meer informatie