Marketeer

Marketeer

VIAS Institute
Marketeer
Als collega op het marketing departement kan jouw takenpakket erg variëren van dag tot dag. De volgende zaken behoren alvast tot jouw verantwoordelijkheid:

Het mee uitdenken, uitwerken en opvolgen van sensibiliseringscampagnes zoals Bob, #AltijdAlert…
Het in de markt zetten van nieuwe en bestaande producten en diensten.
Content herindelen en optimaliseren op basis van SEO, alsook Google Analytics interpreteren en vertalen naar verbeteringen voor websites en/of online campagnes.
Advertenties opzetten in Google en sociale media en nieuwsbrieven opstellen en uitsturen.
Het evalueren van marketinginitiatieven.
Het instaan voor zowel de offline als online marketing en het beheren en uitwerken van de marketing content alsook het analyseren van de efficiëntie van onze marketingkanalen.
Het voorbereiden, organiseren en uitvoeren van verschillende evenementen, dit zowel intern als extern.
Het opstellen van een marketingstrategie in samenspraak met je collega’s en in lijn met het beleid en toekomstperspectief van Vias.


Profiel

Je hebt een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in marketing, bedrijfscommunicatie of gelijkaardige richtingen met minimum 5 jaar ervaring in marketing en projectmanagement.
Je beschikt over een grote portie goesting en een passie voor marketing.
Je bent een teamspeler maar je kan ook zelfstandig werken
Je kan je flexibel opstellen en durft de handen uit de mouwen te steken.
Je bent klantgericht en sterk in zowel verbale als geschreven communicatie, zowel in het Nederlands als het Frans. Kennis van het Engels is een troef.


Aanbod

Bij Vias institute krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan interessante nationale campagnes en werk je mee aan grote projecten waar je je creativiteit de vrije loop kan laten.
Daarnaast bieden we je een full time contract van onbepaalde duur. Je krijgt een marktconforme verloning, aangevuld met interessante extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering, etc.
We werken ook aan de verkeersveiligheid door structureel te telewerken (2 dagen per week).


Interesse?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met cv via jobs@vias.be. Bij vragen, kan je ons steeds bereiken op het nummer 02 244 15 24.

Wil jij graag meer weten over Vias institute? Bekijk dan zeker even onze website. Hieronder vind jij alvast een korte introductie.

Vias institute is een kenniscentrum dat inzet op duurzame gedragsverandering om zo de maatschappelijke risico’s te verminderen. We doen dit al meer dan 30 jaar in het kader van verkeersveiligheid maar focussen ons voortaan ook op mobiliteit, veiligheid en gezondheidszorg. Vias houdt zich bezig met onderzoek, adviseert, ontwikkelt innovatieve toepassingen en geeft opleidingen. We werken voor burgers, beleidsmakers, overheden en bedrijven, zowel nationaal als internationaal.
Haren
https://www.vias.be/nl/jobs/marketeer/