Marketing Manager

Marketing Manager

Milcobel
Marketing Manager
Milcobel is een referentie op de internationale zuivelmarkt. We staan voor veiligheid, kwaliteit en klantgerichtheid. In onze productiesites in België en Frankrijk stellen we zo'n 1800 mensen tewerk die met veel passie en expertise zuivel van topkwaliteit produceren voor onze klanten in meer dan 100 landen.
Milcobel Consumer Products (MCP) is een cruciale business unit binnen de Milcobelgroep. MCP staat in voor de verwerking, productie en commercialisering van kazen, met als bekendste product Brugge Kaas. Met afdelingen in Brugge en Moorslede telt MCP een 440tal medewerkers.
Met onze MELK-waarden streven we naar een cultuur waar Moedig zijn, Eerlijkheid, Loyaliteit en Kwaliteit, centraal staan.


Voor onze site te Brugge zijn we op zoek naar een strategisch sterke Marketing Manager die van A tot Z instaat voor het goed coachen van ons marketingteam.
Als u zich geroepen voelt om de Milcobel-kaasmerken nog sterker te maken op de Belgische markt, dan bent u onze geknipte collega!


DE JOB:

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de lange termijn (+ 12 maanden) portfoliostrategie
Je bent sterk in het coachen en begeleiden van een gemotiveerd team
Je monitort de marketing budgetten en streeft naar maximale optimalisatie van deze budgetten.
Je begeleidt het team in het realiseren van de marketingplannen
Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de marketing KPI’s, brand equity ontwikkeling in België, multichannel ontwikkeling van onze merken, managen van reclamebureaus,…


JIJ:

Bent in het bezit van een masterdiploma en hebt minimum 8 jaar ervaring in brand management.
Bezit de combinatie van strategisch inzicht en een hands-on ingesteldheid
Bent resultaatsgedreven en hebt een can do attitude
Hebt sterke interpersoonlijke en sociale skills wat jou een bruggenbouwer maakt tussen verschillende departementen
Hebt een eerste ervaring met people management
Bent communicatief vlot in het Nederlands, Engels, Frans

Wat bieden wij aan?

Voor jouw engagement word je beloond met een competitief salaris aangevuld met een uitgebreid pakket van extralegale voordelen. Dit pakket bevat onder andere steeds maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering, woon-werk vergoeding, CAO90 bonus en meer! Daarnaast zetten we ook in op jouw persoonlijke ontwikkeling, zo bieden wij een E-learning platform waar je tal van opleidingen kunt volgen.

Benieuwd naar meer? Contacteer dan Alyssa Gailliaert, Talent Partner MCP Brugge, via alyssa.gailliaert@milcobel.com voor meer informatie.
Brugge
Meer informatie