Pers & Public Relations Specialist

Pers & Public Relations Specialist

ALDI Holding NV
Pers & Public Relations Specialist
Jouw taken:
Als Medewerker Pers & Public Relations maak je deel uit van ons enthousiast en dynamisch MARCOM team, waar 60 collega’s elke dag nauw samenwerken.

- Je beantwoordt dagelijks de persvragen, je stelt persberichten op, je leidt journalisten rond bij regionale openingen van winkels, je organiseert persevenementen en -vergaderingen in samenspraak met het team, ... kortom: je bent het eerste aanspreekpunt bij perscontacten
- Samen met je collega’s verdedig jij het standpunt dan ALDI inneemt
- Je monitort, analyseert en evalueert onderwerpen en trends die relevant zijn voor ALDI
- Je biedt ondersteuning voor alle externe communicatiekanalen bij diverse projecten zoals bijvoorbeeld de corporate website, Twitter, etc.
- Je bouwt actief aan netwerken binnen en buiten ALDI België, in het bijzonder met de belangrijkste collega's en belangrijke journalisten op regionaal en nationaal niveau

Jouw profiel
- Je behaalde een bachelordiploma in een relevante afstudeerrichting (journalistiek of communicatie)
- Je hebt al een eerste werkervaring in het werkgebied van externe communicatie.
- Je hebt al bijgedragen aan verschillende communicatieprojecten zonder daarvoor de eindverantwoordelijkheid gedragen te hebben.
- Je bent flexibel ingesteld en hebt geen 9-5 mentaliteit
- Je bent communicatief sterk, extravert en werkt steeds nauwkeurig
- Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels, zowel gesproken als geschreven

Wat wij te bieden hebben
Je krijgt bij ons uiteraard een aantrekkelijk salaris, met tal van extra voordelen, een grondige opleiding om een goede start te verzekeren en een uitdagende functie. Maar wat ons echt de moeite waard maakt, dat is onze ALDI-familie.

Met bijzonder hoge anciënniteitscijfers en een heel laag verloop, mogen we gerust zeggen dat het leuk werken is bij ons. Sterke idealen, collega’s die elke dag uniek maken, een dynamische werksfeer en een heel aangename bedrijfscultuur – het zijn slechts enkele van de elementen die ons nét iets meer dan enkel een werkgever maken.
Erpe-Mere
https://www.aldi.be/nl/jobs/application.html?jobId=PW8FK026203F3VBQB68V4V7NY-47214&langCode=nl_BE