Project coördinator | Audiovisuele Producties

Project coördinator | Audiovisuele Producties

Ads & Data
Project coördinator | Audiovisuele Producties
Dit wordt jouw missie binnen de Ads & Data Brand Studio...
Samen met onze partners (adverteerders, reclame -en mediabureaus) bedenken we als creatieve sparring partner voor onze interne en externe klanten originele concepten met impact, waarbij we de objectieven van onze adverteerders matchen met onze merken en media.

Gaat jouw hart sneller kloppen “when a plan comes together”? Word jij excited van backtimings, callsheets en briefings? Heb je een adresboek vol crew om u te zeggen? Tover jij met budgetten en is jouw middle name fixer? Dan ben jij de productieprins(es) die we zoeken!

Jij, beste project coördinator, …
* … kan in plannen denken: je maakt de vertaalslag van een idee naar een projectplan én bijbehorend budget, je gaat op zoek naar de juiste partner om dit te maken en behoudt steeds het overzicht.
* … werkt graag crossmediaal, maar met een focus op audiovisuele projecten: van pauzeknoppen, billboards, bumpers, tv-spots, online video’s of podcasts, geen drager is ongekend voor jou.
* … houdt van afwisseling én multitasken: van dagen op bureau tot dagen op set, van bijzonder simpele tot bijzonder complexe projecten, van grote teams tot kleine teams, van uitvoerend tot delegerend,…
* … bent een mensen-mens. Je bent een kei in communiceren, en werkt graag in team. Afhankelijk van de opdracht, stel jij een team samen om het project tot een goed eind te brengen en schrikt niet om hier de leiding in te nemen.
* … laat je niet afschrikken door een gezonde dosis deadlines en een tikkeltje chaos, en bent met andere woorden stressbestendig. Want werken in de mediasector, da’s vaak snel kunnen schakelen.
* … spreekt zeer goed Nederlands, maar laat je niet afschrikken om je Engels of Frans eens van onder het stof te halen.
* … wil je compleet smijten. Wij geloven dat motivatie en talent belangrijker zijn dan ervaring of een diploma. Dus we zoeken iemand met bakken motivatie, leergierigheid en enthousiasme

In deze badass Brand Studio kom je terecht:
* Wij werken voor fantastische merken. Voor grote merken wiens spots je regelmatig ziet passeren, maar evengoed voor kleinere merken die wat hulp nodig hebben bij de opmaak van hun audiovisueel materiaal. Variatie in je werk is met andere woorden gegarandeerd!

* We werken met fantastische merken: van de Play-zenders tot de Mediahuis-titels, van de Allerslimste Mens ter Wereld over de Standaard, de Mol, tot Billie, de content die je maakt kom je elke dag tegen op onze kanalen.

* Een klein team, met een groot netwerk: we hebben een groot netwerk van interne en externe profielen met wie we elke dag content maken, en die binnenkort dus ook in jouw adresboek staan.
Een creatief team: ons team bruist van ideeën en staan te popelen om deze samen met jou uit te voeren!

* We blijven graag plakken en napraten. Na het werk, of tijdens een legendarische teambuilding: we zijn een gezellige bende die elkaar écht kent. We verwelkomen nieuwe gezichten met open armen, dus je bent alvast gewaarschuwd voor een flinke dosis gezelligheid.

Dus… hebben we jou net helemaal omschreven? Aarzel niet, begin alvast te typen aan je sollicitatiebrief en ga ervoor! Wij wachten vol spanning en met veel ongeduld jouw reactie af!

What's in it for you?
We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur (39u/week). Je komt terecht in een organisatie met creatieve, klantgerichte en dynamische collega’s, waarbij telewerk deel uitmaakt van onze cultuur. Verantwoordelijkheid en autonomie dragen we hoog in het vaandel en geven je voldoende ruimte om je te ontplooien en bij te leren. Daarnaast maken een aantrekkelijk salaris aangevuld met extra legale voordelen ook deel uit van het aanbod. En vergeet tot slot ons hip hoofdkantoor in Vilvoorde niet, waar je op een aangename manier in een gezellige omgeving kan werken en je enthousiaste collega's kan ontmoeten.
1800 - Vilvoorde