Sales Representative Retail

Sales Representative Retail

Lotus Bakeries
Sales Representative Retail
Jouw rol

Als Sales Representative Retail draag je zorg voor een klantenportefeuille binnen het retailkanaal. Je bezoekt je klanten en zorgt ervoor dat zij onze producten kennen, vertrouwen, optimaal promoten en, uiteraard, goed verkopen. Jouw toegewezen regio is Vlaams-Brabant en Brussel.

Je zorgt ervoor dat onze producten correct geplaatst worden in het schap van de Lotus-producten binnen de categorieƫn gebak, koekjes, zoete smeerpasta, onze natural foods en ijs. Je maximaliseert de distributie van het Lotus-assortiment, voert kwaliteitscontroles uit (oa houdbaarheidsdata nakijken) en ondersteunt de winkelier bij de correcte implementatie van alle nationale promoties.
Daarnaast bouw je aan een goede relatie met je klanten om zo ook lokale acties te onderhandelen die de visibiliteit en verkoop nog verder stimuleren.
Uiteraard is een correcte opvolging van administratie, gemaakte afspraken, lanceringen van nieuwe producten etc. ook een belangrijk onderdeel van jouw functie.


Jouw profiel

Naast jouw diploma op Bachelor niveau, herkennen we jou aan je commerciƫle feeling, je talent om relaties op te bouwen en dit zowel in het Nederlands, het Frans als het Engels.
Ook aan ambitie ontbreekt het je niet. Je bent leergierig, flexibel en een volhouder in hart en nieren. Zelfstandig werken en initiatief nemen kan je natuurlijk ook.

Ons aanbod

Lotus Bakeries investeert in mensen. Je komt terecht in een professionele omgeving. Lotus Bakeries biedt jou verantwoordelijkheden en ruimte om mee te denken en jou persoonlijk verder te ontwikkelen. Het betreft een voltijdse functie waarbij een competitief en volledig salarispakket wordt voorzien in lijn met jouw ervaringen en jouw competenties.


Solliciteren?

Smaakt deze vacature van Sales Representative Retail BXL bij Lotus Bakeries naar meer? Solliciteer online of stuur jouw CV en motivatie naar eveline.bauters@lotusbakeries.com.
Brussel
10368
https://bit.ly/3EZfLPa