Social Media Community Manager

Social Media Community Manager

Nationale Loterij
Social Media Community Manager
*Digital native contentplanner en -creator*


De Nationale Loterij is #meerdanspelen. Dit kenbaar maken aan onze spelers door gebruik maken van een mix van social media kanalen en content is jouw topprioriteit.

‘Meer dan spelen’ gaat over alles waar de Nationale Loterij nog meer voor staat dan enkel haar populaire loterijspelen. Onze winnaars en winnaarsbegeleiding, onze hulp aan de hele samenleving via de ondersteuning van honderden goede doelen, ons verantwoord spel beleid, al onze collega’s, de Nationale Loterij als dynamische werkgever, als sponsor,…

Je lanceert creatieve ideeën om al deze boeiende aspecten van de ‘meer dan spelen’-kant van de Nationale dichter bij het brede publiek te brengen via sociale media. Je werkt een contentplan uit en zorgt voor de uitvoering ervan, hetzij door zelf te produceren of de productie aan te sturen en je bent verantwoordelijk voor de publicatie. Je zorgt ervoor dat er een goede spreiding is van je content, je doelgroepen en het beschikbare budget. Je doet dit in eigen beheer en in overleg met je collega’s van communicatie en hoofd communicatie. Je kan snel inspelen op de actualiteit en snel de juiste content maken bij ad hoc gebeurtenissen.
Brussel
https://nationaleloterij.portal.carerix.com/jobportal/vacature/91?lang=nl