Team van SOS Kinderdorpen zoekt digitale astronaut

Team van SOS Kinderdorpen zoekt digitale astronaut

SOS Kinderdorpen België
Team van SOS Kinderdorpen zoekt digitale astronaut
Hallo, het team van SOS Kinderdorpen hier. Wij zijn op zoek naar een digitale astronaut: iemand die onze digitale media naar ongekende hoogten stuwt.

Want daarboven in de atmosfeer van Meta, Google en Mailchimp liggen kansen. Kansen om verder te bouwen aan een netwerk van donateurs en partners. Die er samen voor zorgen dat kinderen die er alleen voor staan toch kunnen opgroeien met de veiligheid en zorg van een familie.

Jij zit aan het stuur van die raket.

Je gaat op zoek naar sterke content. Die mensen vertrouwen geeft dat we goed werk leveren. Met compacte boodschappen en wervende visuals weet je het Meta-algoritme om te toveren tot straalmotoren voor jouw content.

Ondertussen zit jij achter de knoppen.

Je past aan, test, evalueert. En navigeert onze boodschappen naar de juiste doelgroepen. Doelgroepen die converteren. Je verwijdert de obstakels op hun reis naar een (maandelijkse) donatie. En eens ze mee aan boord zijn, bezorg je hen een Donor Journey ‘eersteklas’.

Dat doe je niet alleen natuurlijk, maar samen met ons hoofd fondsenwerving Céline. En haar team. Zij staan aan jouw zijde. Net als Kel, digitale superastronaut bij So Buzzy.

Je laat je onderweg niet ontmoedigen door de onvermijdelijke hate speech in het digitale universum. “Geen racisme hier. Zullen we dat afspreken?” En je voedt je straalmotoren met de positieve comments.

En dan komt The Big Launch. Het eindejaar. Giving season. Alles staat klaar. Ads op Meta, take-over op TikTok, DOOH. En nu nog die e-mailing naar 40.000 mensen. Counting down: “three, two, one…” WACHT. Toch nog één keer controleren. Of alle links wel werken. Oef, nog een foutje uit de tekst gehaald. Ok, het is goed zo, niet meer twijfelen nu. Push the button. GO!

Even ademhalen nu. Afstand nemen. Tevreden terugblikken.

En nog eens goed evalueren of je doorheen al die digitale sterrenstelsels nog op koers bent voor onze ene, grote missie: kinderen helpen om sterk op te groeien.

Of je in je content kinderen niet onbewust wat kleiner hebt gemaakt. Dat doen we niet. Geen slachtoffers, geen helden die kleine kindjes redden. Ook al zou dat beter werken. Fondsenwerving is een middel eerder dan een doel op zich. Het doel is sterke kinderen. En dat laat je ook zien.

Ben jij de digitale astronaut die we zoeken?

Mail je CV en motivatiebrief naar job@sos-kinderdorpen.be met als vermelding ‘Digitale Astronaut’.

We zien je graag komen!

Het team van SOS Kinderdorpen
Brussel
Meer informatie