Campagne Manager Colruyt Laagste Prijzen

Campagne Manager Colruyt Laagste Prijzen

Colruyt Group
Campagne Manager Colruyt Laagste Prijzen
Functie:

Colruyt is het grootste merk van Colruyt Group, met winkels in heel België en Frankrijk. Dankzij jouw initiatieven bereikt de juiste boodschap altijd de juiste doelgroep en genieten nog meer klanten van de laagste prijzen in onze winkels. Je werkt met een sterk merk en hebt veel verantwoordelijkheid!Je gaat aan de slag in de afdeling ‘Targeting & Campagnes’ binnen de cel Marketingpromotie van Colruyt Laagste Prijzen. Het doel van je afdeling: onze klanten activeren en loyaliseren met relevante marketingcommunicatie.

Als campagne manager ontwikkel je een marketingcommunicatieplan voor onze klanten. Je plant de B2C-marketingcampagnes op basis van de customer journey van de verschillende doelgroepen en je werkt mee aan de activatiestrategie en de loyalty-programma’s. Op basis van analyses, data, interne en externe bronnen (GfK, Nielsen, marktonderzoek, concurrenten…) werk je vervolgens de promotionele campagnes uit in functie van de door jou vooropgestelde communicatiedoelstellingen. Je bepaalt wanneer je welke boodschap aan welke doelgroep wil overbrengen en wat de geschikte promomechanismen zijn om die doelstellingen te bereiken.

Je enthousiasme werkt inspirerend, ook omdat je de campagnes van dichtbij opvolgt. Wanneer een campagne is afgelopen, analyseer je de resultaten, maak je een grondige evaluatie en formuleer je aandachts- en verbeterpunten voor een volgende campagne.

Je werkt nauw samen met andere teams: je verzamelt input bij het ‘Brand & content’-team, bij de category marketeers en bij het ‘promotion intelligence’-team. Het resultaat van die samenwerking: commerciële en inspirerende campagnes! 

Je werkt in Halle en kan 2 dagen per week terecht in onze regionale kantoren 

Profiel:

Ervaring – Je hebt minstens 5 jaar ervaring als marketeer. Heb je relevante ervaring in retail, de voedingssector of binnen een FMCG-omgeving, dan is dat een groot pluspunt.
Creatief en conceptueel – Als marketeer kan je ook nadenken over concepten van je promotionele campagnes, zo lever je op alle fronten straffe communicatie.
Autonoom – Je kan zelfstandig werken om je deadlines en resultaten te halen. Tegelijkertijd ben je een teamplayer die jullie gezamenlijk succes vooropstelt.
Analytisch en commercieel inzicht – Je houdt ervan om het succes van een campagne te evalueren aan de hand van cijfers. Dankzij jouw analytische ingesteldheid neem je inzichten en learnings mee naar volgende campagnes.
Talenkennis – Je beheerst het Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans. Zo kan je vlot met iedereen samenwerken.

Wij bieden:

Verantwoordelijkheid en impact – Je krijgt een job met veel verantwoordelijkheid en variatie. Je denkt mee op merkniveau en kan dus ook echt het verschil maken.
Opleiding – Je krijg in je eerste weken een grondige opleiding om je de job helemaal eigen te maken. Ook daarna kan je steeds rekenen op de hulp en feedback van je meer ervaren collega’s.
Een sterk merk – Je ontwikkelt campagnes voor een van de grootste brands in het Belgische retaillandschap.
Stimulerende werkomgeving – Je komt terecht in een dynamisch, tof team van marketeers.
Zelfontplooiing – Je kan bij Colruyt Group een waaier aan opleidingen volgen, om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact:

Manon Koutstaal
Halle
28180 - 21XI - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/17770