Content Strateeg - Telenet Business

Content Strateeg - Telenet Business

Telenet
Content Strateeg - Telenet Business
Klinkt content, marketing en strategie je als muziek in de oren? Weet je waarom en hoe je welke content naar de juiste doelgroep stuurt? Dan passen wij bij elkaar, want we zoeken een content strategist voor het Go-to-Market team van Telenet Business!

Je missie? Creatieve B2B contentmarketing op basis van een goed doordachte strategie.

Hoe zal je dag eruitzien?

Je bezorgt onze klanten en prospects boeiende verhalen die de merkreputatie versterken, de zichtbaarheid vergroten, leads voortbrengen en de klanten op weg helpen naar succes.
De verantwoordelijkheid voor de contentstrategie is een belangrijk onderdeel van je rol. Je bedenkt innovatieve formats, houdt toezicht op de content deliverables en onderzoekt nieuwe distributiekanalen. 
Je verzamelt voortdurend inzichten om te weten hoe de huidige content het doet en te bepalen welk type content ontbreekt.
Je bent ook verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van uitgavekalenders, stijlgidsen, metadata frameworks, plannen voor contentmarketing en reporting.
Briefings, coördinatie en kwaliteitscontrole van copywriters en agentschapen horen bij je werk.
Je werkt in een agile omgeving met verschillende teams.

Heb jij wat wij zoeken?Strategisch denken en het vermogen om alle puzzelstukken van een communicatieplan of een plan voor contentmarketing op de juiste plaats te leggen.

Een groeimentaliteit met een verlangen om altijd te leren en lean te experimenteren.

Het designtalent om te zien hoe content in verschillende formaten moet worden gepresenteerd.

Het vermogen om collega's en klanten een boeiend verhaal te vertellen.

De mentale lens om in te zoomen op details en uit te zoomen op een langetermijnvisie voor de gecreëerde content.

De analytische vaardigheden om metingen van de betrokkenheid van de gebruikers en data over contentmarketing te gebruiken om te bepalen hoe de content wordt ontvangen en te anticiperen op consumentenbehoeften.

Een grondige kennis van contentstrategieën en systemen voor contentmanagement, onlinemarketing, sociale mediaplatformen, marketingautomatisering, SEO en SEM.

Een affiniteit met technologie en haar toepassing in (grote) ondernemingen is een pluspunt.

Een master in marketing/communicatie of een aanverwant domein en 5 tot 10 jaar bewezen ervaring in contentstrategie en projectmanagement.
Mechelen
https://ebza.fa.em2.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/nl/sites/CX/requisitions/preview/1105/?keyword=Content+Strateeg+-+Telenet+Business