Digital CRO & Web Marketeer

Digital CRO & Web Marketeer

Carglass
Digital CRO & Web Marketeer
Voor de versterking van onze digitale marketingafdeling zijn we op zoek naar een CRO & Web Marketeer. Ben jij een digitale duizendpoot met technische en communicatieve skills en gepassioneerd over alles wat gelinkt is met webplatformen? Ben je enthousiast en dynamisch en hou je ervan kwaliteit af te leveren? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Functieomschrijving
Als CRO & Web Marketeer ben je verantwoordelijk voor het beheer van de Carglass® websites, het optimaliseren van de conversie op deze websites, het implementeren van nieuwe projecten en het analyseren van de resultaten. Je streeft steeds naar een optimale online klantenervaring en zorgt samen met het marketingteam voor de juiste inzet van de online marketing kanalen. Jouw focus ligt specifiek op volgende vakgebieden: webbeheer, webmastering, conversie optimalisatie en A/B testing, projectopvolging, analyse & online reporting, de operationele kosten verlagen en een betere digitale klantenervaring.

Deze job biedt je een mix van beheren en optimaliseren .
• Je staat in voor het beheer van het business kritische online website (intake) kanaal en het optimaliseren van de performantie ervan, voor B2B en B2C.
• Je zorgt voor voorbereiding van, testing en evalueren van website releases. Je werkt hiervoor samen met een externe partner en een interne collega. Je beheert de prioriteiten en houdt een oog op het budget.
• Je staat in voor het optimaliseren van de conversie ratio van de verschillende boekingsfunnels en werkt hiervoor samen met externe tools en een externe partner voor o.a. A/B tests en user tests
• Je bedenkt, implementeert en beheeert webprojecten, in overleg met de Digital Marketing Manager
• Je rapporteert over de online activiteiten van de websites en fungeert als intern en extern aanspreekpunt voor de websites.

Kortom, je bent verantwoordelijk voor het online website kanaal en doet er alles aan om de Carglass® klanten online zo goed mogelijk te bedienen. Het opvolgen van recente digitale ontwikkelingen en trends binnen de markt en hierop proactief inspelen zijn uiteraard een noodzaak.Profiel
• Je hebt een grote affiniteit met digitale marketing, vooral met webbeheer en conversie optimalisatie
• Google Analytics, conversieratio’s, UX, SEO, SEA, CMS zijn voor jou gekende termen
• Je studeerde digitale marketing of volgende een gelijkaardige opleiding en je kan bij voorkeur 3 tot 5 jaar ervaring voorleggen (oa. in webbeheer, webmastering en release management)
• Door je nieuwgieirigheid en leergieirigheid blij je graag op de hoogte van de nieuwste trends en bekijk je hoe die een toegevoegde waarden kunnen hebben voor Carglass.
• Je bent ondernemend, communicatief persoon en werkt vlot in teamverband ook met externe communicatiepartners
• Daarnaast ben je analytisch ingesteld en werk je resultaatgericht
• Je bent Nederlandstalig en hebt voldoende mondelinge en schriftelijke kennis van het Frans en Engels.

Aanbod

• Een uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden in een tof en dynamisch team;
• Een stabiel groeiend internationaal bedrijf met aandacht voor de levenskwaliteit, het werkklimaat en het milieu, opleidingen die je toelaten aanvullende kennis te verwerven en te groeien in je job.
• Je bouwt mee aan de digitale marketing afdeling en kan er rekenen op een marktconform salaris (maaltijdcheques, thuiswerk, groeps en hositalisatieverzekering, incentive, ...) in functie van je ervaring, profiel en vaardigheden.


Ben jij een digitale duizendpoot met technische en communicatieve skills en gepassioneerd over alles wat gelinkt is met het online gebeuren? Heb je zin om zoveel mogelijk klanten warm te maken voor Carlgass® en ze aan te trekken met alle mogelijke digitale marketing technieken en instrumenten? Ben je enthousiast en dynamisch en hou je ervan kwaliteit af te leveren? Aarzel niet en solliciteer!
Hasselt
https://jobs.carglass.be/nl/vind-je-job/2021-56/digital-cro-web-marketeer-mv