Training 24/7: Video opleidingen die altijd en overal beschikbaar zijn zodat u op uw eigen ritme kan bouwen aan uw kennis

Ontdek het aanbod

Head of Media Selling

Head of Media Selling

Colruyt Group
Head of Media Selling
Functie:
Colruyt Group bereikt wekelijks miljoenen consumenten met een uitgebreid portfolio van media kanalen (paid & own). Vandaag is de customer journey een complex gegeven. Je shopt niet meer enkel on of offline, het aantal touchpoints in elke fase van de customer journey is dan ook explosief toegenomen. Als head of media selling stippel je de overkoepelende media selling strategie voor Colruyt Group uit. Je neemt de lead bij strategische projecten rond media selling en werkt nauw samen met verschillende stakeholders binnen én buiten onze groep.  Een ongelooflijk boeiende job bij een van de grootste retailers in België!  


Je gaat aan de slag in de afdeling Corporate Marketing en bouwt daar media selling uit. Jouw missie? Als media-expert centraliseer je al onze media kanalen en werk je doordacht strategisch plan rond media-selling uit.  Een opdracht waar je niet alleen voor staat! Je wordt omringd door media-experten en zal nauw samenwerken met de verschillende interne stakeholders (oa. Marketing & Sales) van onze business operating units én externe stakeholders (oa. Leveranciers).


Wat je concreet doet?

Je creëert een overkoepelende media selling visie binnen Colruyt Group. Je weet in elke stap van de customer journey welke mediakanalen we moeten aanbieden om de consument zo goed mogelijk te begeleiden in zijn shopping trip. Je houdt hiermee rekening met de noden van leveranciers én bewaakt de merkidentiteit van onze enseignes. Kortom, je zoekt steeds een ‘triple win’ op, een win voor de consument, voor de leverancier én de merkidentiteit van onze operating units.


Je staat in voor het uitwerken, uitdragen en realiseren van de media selling visie op groepsniveau.  
Je initieert en ondersteunt strategische projecten rond media selling ter ondersteuning van de operating units.
Je neemt de lead bij strategische media selling -aanbevelingen, zowel op groepsniveau als op het niveau van de operating units

Je verzorgt de communicatie en onderhandelingen met interne en externe partners. Je onderhandelt contracten, smeedt nieuwe samenwerkingsverbanden en versterkt bestaande partnerships. Je blijft op de hoogte van trends, deelt je expertise en neemt het voortouw bij advies over media selling strategie.
Verwacht je aan een uitdagende en boeiende job. Je krijgt de kans om de media selling strategie binnen Colruyt Group mee vorm te geven en stevig op de kaart te zetten.


Je werkt in Halle.

Profiel:
Kennis en ervaring – Je hebt een masterdiploma en minstens tien jaar ervaring in een leidinggevende media functie. Je kent het Belgische retail landschap en hebt een sterke kennis van marketingstrategie en media selling.
Analytisch en strategisch – Je bent ijzersterk in het analyseren van data en slaagt erin jouw inzichten te vertalen naar strategische adviezen. 
Innovatie – Je zet je schouders graag onder een nieuwe, innovatieve manier van denken én werken.
People manager – Je beschikt over sterke leiderschapskwaliteiten en neemt je team op sleeptouw. Je stelt prioriteiten, geeft advies en overtuigt met je expertise.
Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands, zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken. Kennis van het Frans en/of het Engels is een plus.

Wij bieden:
Uitdaging en verantwoordelijkheid – Je bouwt verder mee aan de cel die alle mediakennis verzamelt. Dat geeft jou veel vrijheid én verantwoordelijkheid!
Breed netwerk – Je gaat aan de slag in een beursgenoteerd bedrijf en werkt samen met tal van operating units. Je legt ook extern vele contacten en blijft helemaal mee met wat beweegt in het medialandschap.
 Variatie – ‘s Ochtends een teammeeting, ’s middags onderhandelingen en ’s avonds naar een event. Als head of media heb je een goedgevulde agenda.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact:
Manon Koutstaal
Halle
28329 - 21XI - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/16728